Servicii de închirieri auto la prețuri fără egal !

BMW 320d, 2.0 E90, motorină

În stoc
Preț de la 75,00 € / zi 55,00 € / ziPerioada:
2 - 3 zile
4 - 7 zile
8 - 14 zile
15 - 21 zile
+ 21 zile
Pret / zi :
65 €
62 €
59 €
57 €
55 €
Depozit: 350 € cash sau cu card. Pentru perioade de inchiriere mai mari sumele pot fi negociate.
Pret 2-3 zile 65 €
Pret 4-7 zile 62 €
Pret 8-14 zile 59 €
Pret 15-21 zile 57 €
Pret +21 zile 55 €

Motorizare:

2.0 E90, motorină

Numar de usi:

4/5

Transmisie:

Manuala

De departe cel mai căutat model diesel al Seriei 3 este BMW 320d. Un factor major care l-a făcut să fie atât de popular este consumul modic de carburant (raportat la dimensiunea și puterea mașinii) de numai 4.7 litri/100 km. Alte atuuri ale mașini sunt similare cu cele care au adus faima producatorului bavarez BMW (marca este in sine o definitie a calitatii germane încă de la primele modele).

Cu o alura sportiva, mașina se remarca prin silențiozitate și rafinament, si este construită cu materiale de calitate asamblate excelent. Unul dintre cele mai importante puncte forte ale modelului este manevrabilitatea superioară in raport cu masinile concurente din aceeasi clasa (datorată în parte și tracțiunii pe spate). Portbagajul ar trebui să fie suficient de mare pentru necesitățile dumneavoastră de călătorie, întrucât are un volum de 460 litri.

Din punctul de vedere al tinutei de drum, sunt rare autoturismele care să aibă o acuratețe la viraje similară. Pe lângă aceasta, mașina este asistată de sisteme de siguranță precum ABS și ESP, cât și de un sistem complex de airbag-uri care asigură protecție deplină tuturor pasagerilor.
Toate tarifele includ TVA si asigurare CASCO CDW cu exces, si sunt valabile pentru masinile preluate in saptamana in curs. Pentru alte perioade (de exemplu pentru varfurile de sezon sau anul urmator) tarifele pot varia. Completati formularul din dreapta pentru a vedea o oferta concreta de pret in functie de perioada de inchiriere dorita.


Rezervă Mașina

Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute.

Detaliile tale Personale

Lipseste numele dvs.
Adresa de e-mail lipseste.Adresa de email este gresita.
Numarul de telefon lipseste!
Lipseste masina dorita!

Livrare & Predare

Lipseste locul de ridicare.
la ora Data de ridicare lipseste.
Lipseste locul de returnare!
la ora Data de returnare lipseste.

Date Aditionale

Codurile de reducere pot fi gasite pe pagina noastra de Facebook in anumite perioade. Pentru a le vedea va trebui sa dati LIKE pe Facebook paginii https://www.facebook.com/carpro.ro

Prin plasarea unei cereri declaraţi ca aţi citit şi acceptaţi termenii de inchiriere
Comenzi telefonice: 0734 80 43 83