Servicii de închirieri auto la prețuri fără egal !

Chevrolet Spark, 0.8 MPI, benzină

În stoc
Preț de la 14,00 € / zi 10,00 € / ziPerioada:
2 - 3 zile
4 - 7 zile
8 - 14 zile
15 - 21 zile
+ 21 zile
Pret / zi :
19 €
15 €
13 €
11 €
10 €
Depozit: 150 € cash sau cu card. Pentru perioade de inchiriere mai mari sumele pot fi negociate.
Pret 2-3 zile 19 €
Pret 4-7 zile 15 €
Pret 8-14 zile 13 €
Pret 15-21 zile 11 €
Pret +21 zile 10 €

Motorizare:

0.8 MPI, benzină

Numar de usi:

4/5

Transmisie:

Manuala

Dacă aveți nevoie de o mașină mică care să se poată strecura ușor într-un oraș aglomerat sau cautăti o mașină economică, Chevrolet Spark este soluția. Find o mașină mică cu motorizare de 800cmc, Spark-ul va avea un consum mediu de 6 litri la suta de kilometri.

Micul Chevrolet este o mașină în 5 uși, cu un design inteligent care ii conferă spațialitate. Un alt atu al acestei mașini îl reprezintă direcția foarte ușor manevrabilă, dar și siguranța peste medie pentru o mașină de talia ei (autoturismul dispune de airbag-uri si ABS ca sisteme de siguranta). Cele două locuri din față sunt foarte confortabile, însă fiind concepută pentru a fi o mașină de oraș, de dimensiuni mici, Spark-ul nu este prea prietenos cu ocupanții locurilor din spate, sau cu cei care vor să transporte bagaje voluminoase.

Așadar dacă nu intenționați să ocupați toate cele 5 locuri ale vehicolului, doriți să vă deplasați ușor și rapid și nu aveți bagaje care să depășească 2 geamantane mari, Spark-ul este mașina perfectă si partenerul ideal de calatorie. Iar pentru a fi siguri că veți fi mulțumiți, echipam gratuit autovehiculul cu anvelope de iarna în sezonul rece pentru a vă asigura maximul de confort și siguranță.
Toate tarifele includ TVA si asigurare CASCO CDW cu exces, si sunt valabile pentru masinile preluate in saptamana in curs. Pentru alte perioade (de exemplu pentru varfurile de sezon sau anul urmator) tarifele pot varia. Completati formularul din dreapta pentru a vedea o oferta concreta de pret in functie de perioada de inchiriere dorita.

Rezervă Mașina

Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute.

Detaliile tale Personale

Lipseste numele dvs.
Adresa de e-mail lipseste.Adresa de email este gresita.
Numarul de telefon lipseste!
Lipseste masina dorita!

Livrare & Predare

Lipseste locul de ridicare.
la ora Data de ridicare lipseste.
Lipseste locul de returnare!
la ora Data de returnare lipseste.

Date Aditionale

Codurile de reducere pot fi gasite pe pagina noastra de Facebook in anumite perioade. Pentru a le vedea va trebui sa dati LIKE pe Facebook paginii https://www.facebook.com/carpro.ro

Prin plasarea unei cereri declaraţi ca aţi citit şi acceptaţi termenii de inchiriere
Comenzi telefonice: 0734 80 43 83