Servicii de închirieri auto la prețuri fără egal !

Dacia Lodgy, 1.5 DCI, motorină

În stoc
Preț de la 40,00 € / zi 25,00 € / ziPerioada:
2 - 3 zile
4 - 7 zile
8 - 14 zile
15 - 21 zile
+ 21 zile
Pret / zi :
34 €
30 €
27 €
26 €
25 €
Depozit: 150 € cash sau cu card. Pentru perioade de inchiriere mai mari sumele pot fi negociate.
Pret 2-3 zile 34 €
Pret 4-7 zile 30 €
Pret 8-14 zile 27 €
Pret 15-21 zile 26 €
Pret +21 zile 25 €

Motorizare:

1.5 DCI, motorină

Numar de usi:

4/5

Transmisie:

Manuala

Noul Lodgy, este de departe cel mai bun tovarăș de călătorie al unei familii numeroase fiind gandit special pentru a putea transporta 7 persoane în condiții excelente de siguranță și confort. Principalul obiectiv al proiectanților lui Lodgy a fost spațiul, si, in consecinta, mașina dispune de un portbagaj ajustabil până la 2.617 litri (prin înlăturarea ultimului rând de scaune și/sau rabatarea optionala a celui secund).

Interiorul înglobează un total de 30 litri spații de depozitare - merită menționat spațiul foarte practic amplasat în partea superioară a planșei de bord. Un alt punct forte al mașinii îl reprezintă consumul redus (5.1 litri de carburant în cazul unei mortorizări 1.5 diesel) raportat la capacitatea și dimensiunile mașinii.

Iar pentru a avea maximul de confort și siguranță, mașina este echipată cu AC și radio/CD cu bluetooth si comenzi pe volan. Cu privire la sistemele de asistență masina este dotata cu ABS (evită blocarea roților la frânare), AFU (asistență la frânarea de urgență) și ESC (control electronic al stabilității) alături de airbag-uri (frontale și laterale).

Toate tarifele includ TVA si asigurare CASCO CDW cu exces, si sunt valabile pentru masinile preluate in saptamana in curs. Pentru alte perioade (de exemplu pentru varfurile de sezon sau anul urmator) tarifele pot varia. Completati formularul din dreapta pentru a vedea o oferta concreta de pret in functie de perioada de inchiriere dorita.

Rezervă Mașina

Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute.

Detaliile tale Personale

Lipseste numele dvs.
Adresa de e-mail lipseste.Adresa de email este gresita.
Numarul de telefon lipseste!
Lipseste masina dorita!

Livrare & Predare

Lipseste locul de ridicare.
la ora Data de ridicare lipseste.
Lipseste locul de returnare!
la ora Data de returnare lipseste.

Date Aditionale

Codurile de reducere pot fi gasite pe pagina noastra de Facebook in anumite perioade. Pentru a le vedea va trebui sa dati LIKE pe Facebook paginii https://www.facebook.com/carpro.ro

Prin plasarea unei cereri declaraţi ca aţi citit şi acceptaţi termenii de inchiriere
Comenzi telefonice: 0734 80 43 83