Servicii de închirieri auto la prețuri fără egal !

Dacia Sandero, 1.4 MPI, benzină

În stoc
Preț de la 19,00 € / zi 13,00 € / ziPerioada:
2 - 3 zile
4 - 7 zile
8 - 14 zile
15 - 21 zile
+ 21 zile
Pret / zi :
21 €
17 €
15 €
14 €
13 €
Depozit: 150 € cash sau cu card. Pentru perioade de inchiriere mai mari sumele pot fi negociate.
Pret 2-3 zile 21 €
Pret 4-7 zile 17 €
Pret 8-14 zile 15 €
Pret 15-21 zile 14 €
Pret +21 zile 13 €

Motorizare:

1.4 MPI, benzină

Numar de usi:

4/5

Transmisie:

Manuala

Pentru cei cărora le-a fost dor de casă avem o mașină construită pe meleaguri românești, Dacia Sandero. Această mașină reprezintă primul hatchback al grupului Dacia-Renault, cu un motor ceva mai silențios decât cel al Loganului, fiind un model în 5 uși care aduce mai mult cu o mașină străina (după părerea multor români) decât cu clasicele modele Dacia.

Factori inovativi se observă și în interior, modelul dispunând de airbag-uri frontale și de o tapițerie cu modele în relief, plăcută la atingere. Tot nouă este poziționarea comenzilor geamurilor electrice pe consola centrală și a claxonului pe maneta de semnalizare.

Din punctul de vedere al motorizării, mașina dispune de un propulsor diesel cu un consum mediu de 4.5 litri la suta de kilometri. Cu un porbagaj spațios (320 L, adică aproximativ bagaje pentru 4 persoane) Dacia Sandero, dispune si de servodirecție electro-hidraulică care oferă ușurință la manevre.

Echiparea full-options a mașinii vă aduce o serie de 4 airbag-uri, cât și sistemul MP3 și ABS+AFU, iar dacă veți închiria mașina în sezonul rece aceasta va fi dotata cu anvelope de iarnă pentru a vă asigura o siguranță sporită în timpul călătoriei dumneavoastră.
Toate tarifele includ TVA si asigurare CASCO CDW cu exces, si sunt valabile pentru masinile preluate in saptamana in curs. Pentru alte perioade (de exemplu pentru varfurile de sezon sau anul urmator) tarifele pot varia. Completati formularul din dreapta pentru a vedea o oferta concreta de pret in functie de perioada de inchiriere dorita.

Rezervă Mașina

Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute.

Detaliile tale Personale

Lipseste numele dvs.
Adresa de e-mail lipseste.Adresa de email este gresita.
Numarul de telefon lipseste!
Lipseste masina dorita!

Livrare & Predare

Lipseste locul de ridicare.
la ora Data de ridicare lipseste.
Lipseste locul de returnare!
la ora Data de returnare lipseste.

Date Aditionale

Codurile de reducere pot fi gasite pe pagina noastra de Facebook in anumite perioade. Pentru a le vedea va trebui sa dati LIKE pe Facebook paginii https://www.facebook.com/carpro.ro

Prin plasarea unei cereri declaraţi ca aţi citit şi acceptaţi termenii de inchiriere
Comenzi telefonice: 0734 80 43 83