Servicii de închirieri auto la prețuri fără egal !

Hyundai Accent, 1.5 CRDI, motorină

În stoc
Preț de la 28,00 € / zi 20,00 € / ziPerioada:
2 - 3 zile
4 - 7 zile
8 - 14 zile
15 - 21 zile
+ 21 zile
Pret / zi :
24 €
23 €
22 €
21 €
20 €
Depozit: 150 € cash sau cu card. Pentru perioade de inchiriere mai mari sumele pot fi negociate.
Pret 2-3 zile 24 €
Pret 4-7 zile 23 €
Pret 8-14 zile 22 €
Pret 15-21 zile 21 €
Pret +21 zile 20 €

Motorizare:

1.5 CRDI, motorină

Numar de usi:

4/5

Transmisie:

Manuala

Dacă doriți o mașină de dimensiuni medii (clasa berlină) cu un motor puternic, Hyundai Accent 2 - 1.5 DCI, vă stă la dispoziție. Această mașină, cu toate că are un motor diesel destul de puternic, are un consum mediu de doar 4.5 litri la suta de kilometri.

Acest model are un interior elegant obtinut prin contraste șarmante si simple, dar si prin tapițarea portierelor. Accesibilitatea este sporită prin comenzile rapide aflate atât la nivelul volanului (bloc optic), cât și de prezența computer-ului de bord cu odometru care poate oferi informații precum durata călătoriei sau numărul de kilometri pe care îi puteți parcurge cu carburantul din rezervor.

Pe lângă acestea, mașina dispune de un portbagaj cu o capacitate de 389 de litri, ajustabil prin rabatarea scaunelor din spate în sistem ⅔ sau ⅓ în funcție de necesități. Un alt atu al mașinii îl reprezintă sistemul de aer condiționat, dar și porturile USB sau dupa caz AUX.

Fiind o mașină puternică, Hyundai Accent 2010 a fost proiectat cu o siguranță sporită oferită de sistemul ABS și RPAS, prezența airbag-urilor, cât și tensionarea automată a centurilor de siguranță și deblocarea automată a ușilor în caz de impact. Fotografiile masinii sunt cu titlu de prezentare.
Toate tarifele includ TVA si asigurare CASCO CDW cu exces, si sunt valabile pentru masinile preluate in saptamana in curs. Pentru alte perioade (de exemplu pentru varfurile de sezon sau anul urmator) tarifele pot varia. Completati formularul din dreapta pentru a vedea o oferta concreta de pret in functie de perioada de inchiriere dorita.

Rezervă Mașina

Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute.

Detaliile tale Personale

Lipseste numele dvs.
Adresa de e-mail lipseste.Adresa de email este gresita.
Numarul de telefon lipseste!
Lipseste masina dorita!

Livrare & Predare

Lipseste locul de ridicare.
la ora Data de ridicare lipseste.
Lipseste locul de returnare!
la ora Data de returnare lipseste.

Date Aditionale

Codurile de reducere pot fi gasite pe pagina noastra de Facebook in anumite perioade. Pentru a le vedea va trebui sa dati LIKE pe Facebook paginii https://www.facebook.com/carpro.ro

Prin plasarea unei cereri declaraţi ca aţi citit şi acceptaţi termenii de inchiriere
Comenzi telefonice: 0734 80 43 83