Servicii de închirieri auto la prețuri fără egal !

Hyundai i20, 1.2 MPI, benzină

În stoc
Preț de la 21,00 € / zi 14,00 € / ziPerioada:
2 - 3 zile
4 - 7 zile
8 - 14 zile
15 - 21 zile
+ 21 zile
Pret / zi :
22 €
20 €
18 €
16 €
14 €
Depozit: 150 € cash sau cu card. Pentru perioade de inchiriere mai mari sumele pot fi negociate.
Pret 2-3 zile
Pret 4-7 zile
Pret 8-14 zile
Pret 15-21 zile
Pret +21 zile

Motorizare:

1.2 MPI, benzină

Numar de usi:

4/5

Transmisie:

Manuala

Cautați o mașină mică, economică (cu un consum mediu de 4 litri la suta de kilometri) cu care să va puteți strecura prin oraș? Doriți sa beneficiați de siguranță la drum lung, cât și de un spațiu de depozitare specific unui hatchback? Vă recomandăm Hyundai i20.

Consumul redus, confortul pasagerilor cât și spațiul de depozitare (porbagajul are un volum de 295 litri, iar banchetele din spate sunt amplasate în sistem ⅔ putând fi rabatate în diverse poziții) sunt criteriile de bază care recomandă această masină.

Hyundai I20 mai dispune de închidere centralizată, un sistem automat de reglare a temperaturii, cât și de un sistem audio de acuratețe (2-DIN cu 4 boxe, 2 twitere, dar și conexiuni AUX, USB și Bluetooth). Iar în privința siguranței dumneavoastră, mașina dispunde de multiple airbaguri (față, laterale), sisteme ABS și ESP, cât și de mici detalii care aduc un plus de siguranță (luneta dispune de stropitor și stergător, faruri automate, semnalizare prin atingere, uși cu deblocare automată în caz de impact, cât și oprire automată a motorului atunci când cheia nu este în apropiere).
Toate tarifele includ TVA si asigurare CASCO CDW cu exces, si sunt valabile pentru masinile preluate in saptamana in curs. Pentru alte perioade (de exemplu pentru varfurile de sezon sau anul urmator) tarifele pot varia. Completati formularul din dreapta pentru a vedea o oferta concreta de pret in functie de perioada de inchiriere dorita.

Rezervă Mașina

Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute.

Detaliile tale Personale

Lipseste numele dvs.
Adresa de e-mail lipseste.Adresa de email este gresita.
Numarul de telefon lipseste!
Lipseste masina dorita!

Livrare & Predare

Lipseste locul de ridicare.
la ora Data de ridicare lipseste.
Lipseste locul de returnare!
la ora Data de returnare lipseste.

Date Aditionale

Codurile de reducere pot fi gasite pe pagina noastra de Facebook in anumite perioade. Pentru a le vedea va trebui sa dati LIKE pe Facebook paginii https://www.facebook.com/carpro.ro

Prin plasarea unei cereri declaraţi ca aţi citit şi acceptaţi termenii de inchiriere
Comenzi telefonice: 0734 80 43 83