Servicii de închirieri auto la prețuri fără egal !

Hyundai IX35, 2.0 GDI, motorină

În stoc
Preț de la 75,00 € / zi 45,00 € / ziPerioada:
2 - 3 zile
4 - 7 zile
8 - 14 zile
15 - 21 zile
+ 21 zile
Pret / zi :
55 €
52 €
49 €
47 €
45 €
Depozit: 350 € cash sau cu card. Pentru perioade de inchiriere mai mari sumele pot fi negociate.
Pret 2-3 zile 55 €
Pret 4-7 zile 52 €
Pret 8-14 zile 49 €
Pret 15-21 zile 47 €
Pret +21 zile 45 €

Motorizare:

2.0 GDI, motorină

Numar de usi:

4/5

Transmisie:

Manuala sau automata

Noul Hyundai IX35 se remarca prin mai mult spațiu la interior cât și prin confortul sporit. Cu un design exterior împrospătat, IX35 concureaza modele precum Nissan X Trail, sau Toyota Rav 4. Un atu al acestei mașini îl reprezintă cuplarea/decuplarea automată a funcției 4WD, care permite autoturismului să ruleze în regim 4X4 numai atunci când condițiile de drum o cer.

Alt sistem inovator este ISG (Stop&Go) care oprește motorul atunci când mașina este blocată în trafic sau așteaptă la semafor, economisind astfel carburant. Fiind o mașină extrem de puternică, care este capabilă să ajungă în locuri greu accesibile, noul Hyundai IX va avea un consum mediu de 6.9 litri la suta de kilometri (în cazul unei motorizări diesel).

Autoturismul este echipat full-options, beneficiind de computer de bord, climă bi-zonală, cât și de un sistem audio performant. Iar siguranța este garantată de sistemele DBC (controlul frânării la coborâre) ABS și ESP, cât și de un sistem de asistență la pornirea din rampă care împiedică alunecarea mașinii.

Alături de acestea, sistemul complex de airbag-uri cât și echiparea corespunzătoare a autoturismului vă vor oferi maximul de siguranță și confort.
Toate tarifele includ TVA si asigurare CASCO CDW cu exces, si sunt valabile pentru masinile preluate in saptamana in curs. Pentru alte perioade (de exemplu pentru varfurile de sezon sau anul urmator) tarifele pot varia. Completati formularul din dreapta pentru a vedea o oferta concreta de pret in functie de perioada de inchiriere dorita.


Rezervă Mașina

Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute.

Detaliile tale Personale

Lipseste numele dvs.
Adresa de e-mail lipseste.Adresa de email este gresita.
Numarul de telefon lipseste!
Lipseste masina dorita!

Livrare & Predare

Lipseste locul de ridicare.
la ora Data de ridicare lipseste.
Lipseste locul de returnare!
la ora Data de returnare lipseste.

Date Aditionale

Codurile de reducere pot fi gasite pe pagina noastra de Facebook in anumite perioade. Pentru a le vedea va trebui sa dati LIKE pe Facebook paginii https://www.facebook.com/carpro.ro

Prin plasarea unei cereri declaraţi ca aţi citit şi acceptaţi termenii de inchiriere
Comenzi telefonice: 0734 80 43 83