Servicii de închirieri auto la prețuri fără egal !

Hyundai Santa Fe, 2.0 CRDI 4X4, motorină

În stoc
Preț de la 50,00 € / zi 45,00 € / ziPerioada:
2 - 3 zile
4 - 7 zile
8 - 14 zile
15 - 21 zile
+ 21 zile
Pret / zi :
58 €
53 €
51 €
48 €
45 €
Depozit: 250 € cash sau cu card. Pentru perioade de inchiriere mai mari sumele pot fi negociate.
Pret 2-3 zile 58 €
Pret 4-7 zile 53 €
Pret 8-14 zile 51 €
Pret 15-21 zile 48 €
Pret +21 zile 45 €

Motorizare:

2.0 CRDI AWD 4X4, motorină

Numar de usi:

4/5

Transmisie:

Automata

Oferim iubitorilor clasei 4X4 care nu neglijează siguranța, noua generație Santa Fe, certificată ca fiind cea mai sigură mașină a clasei SUV de către britanicii de la Euro NCAP. Noua Santa Fe vine cu mai mult spațiu pentru pasageri dar și cu nenumărate sisteme de asistență electronica și siguranță, care fac din condus o plăcere. Datorită tehnologiilor moderne autoturismul are un consum de numai 6.5 litri (în cazul unei motorizări diesel) la suta de kilometrii.

In plus dispune de sisteme precum 4WD (sistem care cuplează 4x4 doar în condiții speciale de rulare, economisind astfel combustibil), cât și VSM (sistem de management al stabilității). Computerul de bord ruleaza aplicația Flex Steer care permite manevrarea vehicolului în 3 moduri diferite în funcție de condițiile de drum. Pe lângă acestea, mașina dispune de radio/CD, cât și de conexiune Bluetooth, USB/AUX și iPod.

Santa Fe-ul este una dintre cele mai sigure mașini, concepută în special pentru a preveni accidentele prin sistemele de asistență enumerate mai sus, cât și prin ABS și ESP, dar și printr-un complex sistem de airbag-uri care asigură protecție atât pasagerilor din față, cât și ocupanților locurilor din spate.
Toate tarifele includ TVA si asigurare CASCO CDW cu exces, si sunt valabile pentru masinile preluate in saptamana in curs. Pentru alte perioade (de exemplu pentru varfurile de sezon sau anul urmator) tarifele pot varia. Completati formularul din dreapta pentru a vedea o oferta concreta de pret in functie de perioada de inchiriere dorita.


Rezervă Mașina

Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute.

Detaliile tale Personale

Lipseste numele dvs.
Adresa de e-mail lipseste.Adresa de email este gresita.
Numarul de telefon lipseste!
Lipseste masina dorita!

Livrare & Predare

Lipseste locul de ridicare.
la ora Data de ridicare lipseste.
Lipseste locul de returnare!
la ora Data de returnare lipseste.

Date Aditionale

Codurile de reducere pot fi gasite pe pagina noastra de Facebook in anumite perioade. Pentru a le vedea va trebui sa dati LIKE pe Facebook paginii https://www.facebook.com/carpro.ro

Prin plasarea unei cereri declaraţi ca aţi citit şi acceptaţi termenii de inchiriere
Comenzi telefonice: 0734 80 43 83