Servicii de închirieri auto la prețuri fără egal !

Logan MCV, 1.5 DCI, motorină

În stoc
Preț de la 28,00 € / zi 18,00 € / ziPerioada:
2 - 3 zile
4 - 7 zile
8 - 14 zile
15 - 21 zile
+ 21 zile
Pret / zi :
24 €
22 €
20 €
19 €
18 €
Depozit: 150 € cash sau cu card. Pentru perioade de inchiriere mai mari sumele pot fi negociate.
Pret 2-3 zile 24 €
Pret 4-7 zile 22 €
Pret 8-14 zile 20 €
Pret 15-21 zile 19 €
Pret +21 zile 18 €

Motorizare:

1.5 DCI, motorină

Numar de usi:

4/5, 5 sau 7 locuri

Transmisie:

Manuala

Dacă vă aflați într-o vizită de afaceri, calatoriti cu o familie numeroasă sau aveti bagaje voluminoase, va recomandăm o mașină ideală pentru dumneavoastră. Logan MCV, a fost proiectat ca mașină de familie, astfel că deține un spațiu de depozitare generos, ajustabil prin posibilitatea rabatării locurilor din spate în sistem ⅓ sau ⅔ în funcție de necesități. Autoturismul este disponibil in varianta de echipare cu 5 sau 7 locuri.

Cu un consum redus, de numai 4.5 litri de carburant la suta de kilometri (în cazul unei motorizări diesel, 1.5 DCI) Logan-ul MCV este un partener de călătorie care uimeste prin tinuta de drum, fiabilitate si consum. Mașina este dotată cu radio/cd, AC, iar posibilitatea reglării oglinzilor retrovizoare din interior, electric, contribuie la sporirea confortului dumneavoastră la volan.

De asemenea, autoturismul este asistat de sisteme de siguranță activă precum ABS, dispune de funcții AFU, respectiv ASR. In plus, sistemul de airbag-uri (frontale) acoperă o mare parte din suprafața habitaclului.

Nici apropierea sezonului rece nu are de ce să vă îngreuneze planurile, deoarece autoturismele noastre sunt echipate gratuit in sezonul rece cu anvelope de iarnă pentru a ne asigura de confortul și siguranța dumneavoastră.
Toate tarifele includ TVA si asigurare CASCO CDW cu exces, si sunt valabile pentru masinile preluate in saptamana in curs. Pentru alte perioade (de exemplu pentru varfurile de sezon sau anul urmator) tarifele pot varia. Completati formularul din dreapta pentru a vedea o oferta concreta de pret in functie de perioada de inchiriere dorita.

Rezervă Mașina

Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute.

Detaliile tale Personale

Lipseste numele dvs.
Adresa de e-mail lipseste.Adresa de email este gresita.
Numarul de telefon lipseste!
Lipseste masina dorita!

Livrare & Predare

Lipseste locul de ridicare.
la ora Data de ridicare lipseste.
Lipseste locul de returnare!
la ora Data de returnare lipseste.

Date Aditionale

Codurile de reducere pot fi gasite pe pagina noastra de Facebook in anumite perioade. Pentru a le vedea va trebui sa dati LIKE pe Facebook paginii https://www.facebook.com/carpro.ro

Prin plasarea unei cereri declaraţi ca aţi citit şi acceptaţi termenii de inchiriere
Comenzi telefonice: 0734 80 43 83