Servicii de închirieri auto la prețuri fără egal !

Opel Astra 2012, 1.7 CDTI, motorină

În stoc
Preț de la 35,00 € / zi 28,00 € / ziPerioada:
2 - 3 zile
4 - 7 zile
8 - 14 zile
15 - 21 zile
+ 21 zile
Pret / zi :
36 €
34 €
32 €
30 €
28 €
Depozit: 250 € cash sau cu card. Pentru perioade de inchiriere mai mari sumele pot fi negociate.
Pret 2-3 zile 36 €
Pret 4-7 zile 34 €
Pret 8-14 zile 32 €
Pret 15-21 zile 30 €
Pret +21 zile 28 €

Motorizare:

1.7 CDTI, motorină

Numar de usi:

4/5

Transmisie:

Manuala

Dacă vă plac mașinile elegante, vă recomandăm noul Opel Astra (modelul din 2012). Această mașină este ideală pentru călătorii de lungă durată, având un interior ce denotă rafinament si un confort sporit, dar și un sistem de siguranță pasivă atent proiectat.

Dacă tot am pomenit de siguranță, ar fi păcat să nu menționăm sistemul de airbag-uri capabil să acopere întreaaga suprafață a habitaclului, cât și sistemele de asistență ABS, ESP și EDS. O performanță a mașinii este obținerea titlului de Cea mai Fiabilă Mașină (conform rezultatelor raportului Mașini Rulate 2012 realizat de DEKRA).

Noul Opel Astra este spațios, beneficiind de senzori de parcare și ploaie, geamuri electrice, cât și de închidere centralizată. Un plus de confort la volan este dat de existența funcției de pilot automat și a computerului de bord, dar și de acționarea electrică a oglinzilor, existența comenzilor rapide la nivelul volanului, sistemului de aer condiționat sau a sistemului audio radio/CD. Opel Astra este un hatchback diesel.

Masina de inchiriat nu prezinta insemne speciale. Ea se livreaza curata si cu plinul facut (serviciul de livrare fiind gratuit pentru aeroporturile Baneasa si Otopeni dar si pentru multiple puncte de livrare din tara). Consumul de carburant este deosebit de scazut, iar masina este recomandata cu precadere traficului urban datorita usurintei cu care poate fi condusa.
Toate tarifele includ TVA si asigurare CASCO CDW cu exces, si sunt valabile pentru masinile preluate in saptamana in curs. Pentru alte perioade (de exemplu pentru varfurile de sezon sau anul urmator) tarifele pot varia. Completati formularul din dreapta pentru a vedea o oferta concreta de pret in functie de perioada de inchiriere dorita.

Rezervă Mașina

Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute.

Detaliile tale Personale

Lipseste numele dvs.
Adresa de e-mail lipseste.Adresa de email este gresita.
Numarul de telefon lipseste!
Lipseste masina dorita!

Livrare & Predare

Lipseste locul de ridicare.
la ora Data de ridicare lipseste.
Lipseste locul de returnare!
la ora Data de returnare lipseste.

Date Aditionale

Codurile de reducere pot fi gasite pe pagina noastra de Facebook in anumite perioade. Pentru a le vedea va trebui sa dati LIKE pe Facebook paginii https://www.facebook.com/carpro.ro

Prin plasarea unei cereri declaraţi ca aţi citit şi acceptaţi termenii de inchiriere
Comenzi telefonice: 0734 80 43 83