Servicii de închirieri auto la prețuri fără egal !

Toyota Land Cruiser, 3.0 D-4D, motorină

În stoc
Preț de la 150,00 € / zi 80,00 € / ziPerioada:
2 - 3 zile
4 - 7 zile
8 - 14 zile
15 - 21 zile
+ 21 zile
Pret / zi :
100 €
95 €
90 €
85 €
80 €
Depozit: 950 € cash sau cu card. Pentru perioade de inchiriere mai mari sumele pot fi negociate.
Pret 2-3 zile 100 €
Pret 4-7 zile 95 €
Pret 8-14 zile 90 €
Pret 15-21 zile 85 €
Pret +21 zile 80 €

Motorizare:

3.0 D-4D, motorină

Numar de usi:

4/5

Transmisie:

Automata

Pentru cei care doresc să iși petreacă sărbătorile de iarnă la înălțime, sau excursiile estivale in sanul naturii, recomandăm Toyota Land Cruiser (modelul din 2013). Această mașină a fost proiectată special pentru a face față orcărui tip de drum, fiind echipată cu o serie specială de sisteme de asistență și siguranță precum sistemul VSC (care controlează stabilitatea vehicolului) sau sistemul A-TRC (care controlează tracțiunea pentru a preveni derapajul).

De asemenea, fiind o mașină japoneză, tehnologia este impecabilă și asigură un confort maxim prin computerul de bord dotat cu sistem de navigare, aer condiționat în trei zone, sau sistem multimedia pentru ocupanții locurilor din spate. Iar consumul este excelent, de numai 7.9 litri la suta de kilometri (în cazul unei mortorizări diesel).

Fiind o mașină special proiectată pentru a parcurge și porțiuni greu accesibile Toyota Land Cruiser este echipată cu nenumărate sisteme de asistență și siguranță precum ABS, EBD (sistem de distribuție electronică a forței de frânare), cât și BA (sistem de asistență la frânare).

Alături de acestea, tetierele sunt active (în caz de impact se ridică și se apleacă spre înainte pentru a proteja coloana pasagerilor de pe locurile din față). Airbag-urile asigură protecție integrală tuturor pasagerilor, iar farurie adaptive rămân aprinse câteva minute după scoaterea cheii din contact, fiind excelente pe timp de noapte.
Toate tarifele includ TVA si asigurare CASCO CDW cu exces, si sunt valabile pentru masinile preluate in saptamana in curs. Pentru alte perioade (de exemplu pentru varfurile de sezon sau anul urmator) tarifele pot varia. Completati formularul din dreapta pentru a vedea o oferta concreta de pret in functie de perioada de inchiriere dorita.


Rezervă Mașina

Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute.

Detaliile tale Personale

Lipseste numele dvs.
Adresa de e-mail lipseste.Adresa de email este gresita.
Numarul de telefon lipseste!
Lipseste masina dorita!

Livrare & Predare

Lipseste locul de ridicare.
la ora Data de ridicare lipseste.
Lipseste locul de returnare!
la ora Data de returnare lipseste.

Date Aditionale

Codurile de reducere pot fi gasite pe pagina noastra de Facebook in anumite perioade. Pentru a le vedea va trebui sa dati LIKE pe Facebook paginii https://www.facebook.com/carpro.ro

Prin plasarea unei cereri declaraţi ca aţi citit şi acceptaţi termenii de inchiriere
Comenzi telefonice: 0734 80 43 83