Autovermietung zu unvergleichlichen Preisen!
MwSt. und Kfz-Steuer inklusive, unbegrenzte Kilometerleistung, Nothilfe und nur neue Autos
  • imagine mercedes a klasse
  • imagine mercedes gla

Alle unsere Mietwagen sind neuer als 3 Jahre und die Preise beinhalten CASCO Versicherung, Kfz-Steuer und wir fragen nicht nach Kreditkarte.
Punem la dispoziția clienților noștri mașini de închiriat din București precum și din alte 42 de orașe din România. Toate autoturismele sunt mai noi de 3 ani, majoritatea fiind în proporție de peste 90% fabricate după 2020. Die Autos sind klimatisiert sowie ABS und Airbags.

Ce este pretul "de la"?

Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2022 - 31 martie 2022). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv. Completati formularul din pagina masinii dorite pentru a va calcula o oferta concreta de pret in functie de perioada de inchiriere dorita si disponibilitate.

Buchen Sie im Voraus, bevor es zu spät ist. Je nach Auslastung der Flotte können autos, die für Juli und August gemietet werden, bis zu 100% teurer sein.

Wir haben 500 Autos neuer als 3 Jahre, mit Lieferung in über 42 Städten in Rumänien, NON STOP