Servicii de inchirieri auto la prețuri competitive !
In Iulie si August (sezon) tarifele pot fi mult mai mari. Completeaza pe site formularul "CERE OFERTA" si revenim cu pret si disponibilitate.
MwSt. und Kfz-Steuer inklusive, unbegrenzte Kilometerleistung, Nothilfe und nur neue Autos
  • imagine mercedes a klasse
  • imagine mercedes gla

Alle unsere Mietwagen sind neuer als 3 Jahre und die Preise beinhalten CASCO Versicherung, Kfz-Steuer und wir fragen nicht nach Kreditkarte.
Punem ca broker la dispoziția clienților noștri sute de mașini de închiriat din București precum și din alte 42 de orașe din România. Toate furnizorilor listati sunt mai noi de 3 ani, majoritatea fiind în proporție de peste 90% fabricate după 2022. Die Autos sind klimatisiert sowie ABS und Airbags.

Ce este pretul "de la"?

Pentru a calcula pretul exact si a vedea ce este liber completeaza o cerere de oferta. Pe site afisam doar pretul indicativ valabil pentru extrasezon / luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2024 - 31 martie 2024). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv si pot fi mult mai mari. Completati formularul din pagina masinii dorite pentru a va calcula o oferta concreta de pret in functie de perioada de inchiriere dorita si disponibilitate.

Buchen Sie im Voraus, bevor es zu spät ist. Je nach Auslastung der Flotte können autos, die für Juli und August gemietet werden, bis zu 100% teurer sein.

Wir haben 500 Autos neuer als 3 Jahre, mit Lieferung in über 42 Städten in Rumänien, NON STOP