Servicii de închirieri auto la prețuri fără egal !

Închirieri de mașini în Brăila

Servicii de închirieri auto cu livrare complet gratuită și non-stop

Program livrare:

Non - Stop

Cel mai mic preț

Chevrolet Spark, 10€/zi

Puncte de livrare

2

Brăila este reședința județului cu același nume și este situată în partea de sud-est a țării, pe malul stâng al Dunării. Orașul a fost ocupat de oastea turcească în anul 1540, și s-a aflat aproape în întregime sub ocupație otomană până în anul 1829 când prin pacea de la Adrianopol, Brăila revine la Țara Românească.

Un episod pasager îl constituie eliberarea Brăilei de sub otomani din anul 1595 când Mihai Viteazu readuce Brăila pentru scurt timp între granițele Țării Românești și ridică în localitate o biserică cu hramul Sfântului Nicolae. Începând cu revenirea sub stăpânire românească (1829) Brăila se va dezvolta, astfel încât, la începutul secolul XX va atinge perioada sa de maximă dezvoltare (când orașul era un important port de mărfuri accesibil navelor maritime de dimensiuni mici, dar și medii).

Știați că:

- Parcul Natural Balta Mică a Brăilei, supranumit și a doua Deltă a Dunării este ultima zonă rămasă în regim natural de inundare de pe cursul inferior al Dunării?
- Expresia "Cum a găsit orbul Brăila" vine de la termenul german brille (care înseamnă ochelari), neavând legătură cu orașul?


Mini ghid turistic

Cere o ofertă

Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute.

Detaliile tale Personale

Lipseste numele dvs.
Adresa de e-mail lipseste.Adresa de email este gresita.
Numarul de telefon lipseste!
Lipseste masina dorita!

Livrare & Predare

Lipseste locul de ridicare.
la ora Data de ridicare lipseste.
Lipseste locul de returnare!
la ora Data de returnare lipseste.

Date Aditionale

Codurile de reducere pot fi gasite pe pagina noastra de Facebook in anumite perioade. Pentru a le vedea va trebui sa dati LIKE pe Facebook paginii https://www.facebook.com/carpro.ro

Prin plasarea unei cereri declaraţi ca aţi citit şi acceptaţi termenii de inchiriere
Comenzi telefonice: 0734 80 43 83