Servicii de inchirieri auto la prețuri competitive !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale
  • imagine mercedes a klasse
  • imagine mercedes gla

Toate mașinile noastre de închiriat sunt mai noi de 3 ani și tarifele includ asigurare CASCO, rovignetă și nu cerem card de credit.
Ce este pretul "de la"?

Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2024 - 31 martie 2024). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

Brăila este reședința județului cu același nume și este situată în partea de sud-est a țării, pe malul stâng al Dunării. Orașul a fost ocupat de oastea turcească în anul 1540, și s-a aflat aproape în întregime sub ocupație otomană până în anul 1829 când prin pacea de la Adrianopol, Brăila revine la Țara Românească.

Un episod pasager îl constituie eliberarea Brăilei de sub otomani din anul 1595 când Mihai Viteazu readuce Brăila pentru scurt timp între granițele Țării Românești și ridică în localitate o biserică cu hramul Sfântului Nicolae. Începând cu revenirea sub stăpânire românească (1829) Brăila se va dezvolta, astfel încât, la începutul secolul XX va atinge perioada sa de maximă dezvoltare (când orașul era un important port de mărfuri accesibil navelor maritime de dimensiuni mici, dar și medii).

Știați că:

- Parcul Natural Balta Mică a Brăilei, supranumit și a doua Deltă a Dunării este ultima zonă rămasă în regim natural de inundare de pe cursul inferior al Dunării?
- Expresia "Cum a găsit orbul Brăila" vine de la termenul german brille (care înseamnă ochelari), neavând legătură cu orașul?

În prezent putem vizita în Brăila numeroare lăcașe de cult (dintre care amintim Biserica Greacă și Biserica Sfinții Arhangheli), muzee precum Muzeul Brăilei (împărțit în două secții - artă și științe ale naturii) sau Galeriile de Artă Emilia Dumitrescu.

De asemenea în Brăila se mai găsește și o serie de zone de agrement precum Grădina Publică, Grădina Zoologică sau Parcul Monument.

Iar dacă vrem să scăpăm de agitația orașului putem face o plimbare pe Faleza Dunării, sau o excursie la stațiunea Lacul Sărat ori pe Insula Mică a Brăilei.

Rezervă din timp, până nu este prea târziu. În funcție de gradul de ocupare al flotei, mașinile închiriate pentru lunile iulie și august pot fi cu până la 100% mai scumpe.

Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP