Servicii de inchirieri auto la prețuri competitive !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale

VW Multivan sau similar

Whatsapp

Microbuz (XMMV)

 • 5
 • 827 L
 • 5
 • AC
 • inchirieri VW Multivan
  — 2019 —
 • Diesel 8.8 L/100
 • Preț de la 65,00 € / zi

  Pretul afisat include: TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitat
  Detalii adiționale si răspunsuri

  • Ce include prețul?

   Tarifele afișate includ kilometraj nelimitat, asigurare RCA, rovigneta, și protecție CDW. După completarea formularului sistemul vă calcula automat suma totală de plată în cazul în care închiriați mașina.

  • Toate mașinile sunt ca regula generală mai noi de 3 ani. Ele sunt dotate cu ABS/AFU și aer condiționat. Desi nu putem garanta 100% motorizarea, ci doar clasa din care face parte mașina, fiind mașini atât de noi consumul de carburant este foarte mic.

  Mai multe întrebări? Vedeți secțiunea întrebări frecvente.

  Volum portbagaj:

  827 litri

  Numar de usi:

  4/5

  Transmisie:

  Automată

  Noul VW Multivan, este de departe cel mai bun tovarăș de călătorie al unei familii numeroase fiind gandit special pentru a putea transporta +7 sau 8+1 persoane în condiții excelente de siguranță și confort. Principalul obiectiv al proiectanților a fost spațiul, si, in consecinta, mașina dispune de un portbagaj ajustabil până la 6000 litri (prin înlăturarea ultimului rând de scaune și/sau rabatarea optionala a celui secund).

  Interiorul înglobează un total masiv de spații de depozitare - merită menționat spațiul foarte practic amplasat în partea superioară a planșei de bord. Un alt punct forte al mașinii îl reprezintă consumul redus (7.1 litri de carburant) raportat la capacitatea și dimensiunile mașinii.

  Iar pentru a avea maximul de confort și siguranță, mașina este echipată cu AC și radio/CD cu bluetooth si comenzi pe volan. Cu privire la sistemele de asistență masina este dotata cu ABS (evită blocarea roților la frânare), AFU (asistență la frânarea de urgență) și ESC (control electronic al stabilității) alături de airbag-uri.
  Ce este pretul "de la"?

  Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2022 - 31 martie 2022). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

  Cere o ofertă

  inchirieri auto toyota VW Multivan
  Locul de ridicare
  Data de ridicare
  Data de returnare
  Adresa de email
  Numar de telefon
  Numele soferului


  Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute

  Prin completare accepti Termenii si Conditiile generale de pe site si politica GDPR.

  Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP