Servicii de inchirieri auto la prețuri fără egal !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale
  • imagine mercedes a klasse
  • imagine mercedes gla

Toate mașinile noastre de închiriat sunt mai noi de 3 ani și tarifele includ asigurare CASCO, rovignetă și nu cerem card de credit.
Ce este pretul "de la"?

Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2022 - 31 martie 2022). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

Orașul Târgu Mureș este situat în centrul Depresiunii Colinare a Transilvaniei și este reședința județului Mureș, cât și cel mai mare oraș al acestuia. Prima atestare documentară a orașului datează din anul 1332, când este consemnat sub numele de Novum Forum Siculorum (Târgul Nou al Secuilor).

În prezent orașul are o populație de aproximativ 145 000 locuitori, dintre care circa 70 100 sunt de origine maghiară. Regiunea este una dintre puținele zone ale țării unde populația română are un nivel apropiat de populației minoritare.

Târgu Mureș a fost o înfloritoare cetate medievală, însă din cauza unor incendii devastatoare puține clădiri au supraviețuit, majoritatea fiind în partea nordică a orașului. Orașul se definește printr-o uimitoare diversitate culturală (mai există în componența sa etnică germani și evrei) care se manifestă în toate sectoarele vieții sociale de la existența diferitelor confrerii până la teatre, festivaluri și spectacole bilingve.

Știați că:

- La Târgu Mureș are loc unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică internațională din țară, Festivalul Peninsula?
- În urma recensământului din 1992, populația maghiară a depășit populația română (84 492 maghiari, 76 742 români)?
- Grădina zoologică din Târgu Mureș este a doua din țară ca întindere și diversitate a speciilor?

Târgu Mureș este așezat central într-o zonă depresionară fiind înconjurat de arcul muntos al Carpaților. Este stăbătut de râul Mureș, pe care s-a amenajat un complex de agrement (Weekend) în cadrul căruia există mai multe bazine care se pretează înotului, dar și zone special amenajate pentru plimbări cu barca ori hidrobicicleta.

Climatul zonei este unul temperat, cu 8,2°C temperatură medie anuală și precipitații care pot atinge și 650 mm anual. Aceste caracteristici sunt influențate de vecinătatea munților (M-ții Gurghiu). Datorită poziționării în interiorul arcului carpatic, zona este ferită de curenți de aer rece, astfel încât chiar si iarna sunt rare perioadele de viscol.

În partea nordică a orașului se găsește o parte din Cetatea medievală, ridicată la începutul secolul XVII, cu ziduri puternice și bastioane impunătoare aflate într-o stare perfectă de conservare. În interiorul cetății se află construcția gotică a Bisericii Reformate, construită în secolul XIV. Altă zonă turistică a orașului o reprezintă piața centrală (Piața Trandafirilor) unde se găsesc și principalele simboluri arhitecturale ale orașului (Palatul Culturii, Primăria veche, Palatul Apollo, Teatru Național).

De asemenea mai pot fi vizitate nenumărate clădiri cu o arhitectură aparte precum Biblioteca Teleki-Bolyai, Casa Teleki, Casa Bányai, Casa Köpeczi sau Casa cu Arcade, cât și o serie de muzee (etnografie și artă populară, științe naturale, artă, istorie).

Rezervă din timp, până nu este prea târziu. În funcție de gradul de ocupare al flotei, mașinile închiriate pentru lunile iulie și august pot fi cu până la 100% mai scumpe.

Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP