Servicii de inchirieri auto la prețuri competitive !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale

Dacia Logan sau similar

Whatsapp

Economic (ECMR)

 • 5
 • 510 L
 • 5
 • AC
 • inchirieri Dacia Logan special Dacia Logan
  — 2019 —
 • Benzină 5.3 L/100
 • Preț de la 19,00 € / zi

  Pretul afisat include: TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitat
  Detalii adiționale si răspunsuri

  • Ce include prețul?

   Tarifele afișate includ kilometraj nelimitat, asigurare RCA, rovigneta, și protecție CDW. După completarea formularului sistemul vă calcula automat suma totală de plată în cazul în care închiriați mașina.

  • Toate mașinile sunt ca regula generală mai noi de 3 ani. Ele sunt dotate cu ABS/AFU și aer condiționat. Desi nu putem garanta 100% motorizarea, ci doar clasa din care face parte mașina, fiind mașini atât de noi consumul de carburant este foarte mic.

  Mai multe întrebări? Vedeți secțiunea întrebări frecvente.

  Volum portbagaj:

  510 litri

  Numar de usi:

  4/5

  Transmisie:

  Manuală

  Ce poate fi mai specific românesc în materie de autoturisme decât Dacia Logan, cel mai vândut model al grupului Renault - Dacia. Vă punem la dispozitie Dacia Logan, ultima generatie, echipare de vârf. Conceput ca o mașină de familie, Loganul are un porbagaj cu un volum excepțional de mare, de 510 litri, volum care poate fi mărit datorită banchetelor spate rabatabile în rapot de ⅓.

  Din punctul de vedere al design-ului interior, Dacia Logan dispune de echipamente moderne specifice claselor superioare (MP3 cu bluetooth, geamuri si oglinzi electrice, AC) si se remarca prin tinuta de drum si garda la sol mai mare fata de modele similare.

  In ceea ce privește siguranța, mașina este asistată de sisteme de siguranță ABS și AFU, cât și de un sistem de airbag-uri care asigură protecție pe un număr mai mare de zone decât în cazul modelelor din clase similare, precum Fiat Albea. Cât privește consumul, nu avem factori de îngrijorare, întrucât consumul mediu este de numai 4.5 litri la suta de kilometri.
  Ce este pretul "de la"?

  Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2024 - 31 martie 2024). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

  Cere o ofertă

  inchirieri auto toyota Dacia Logan
  Locul de ridicare
  Data de ridicare
  Data de returnare
  Adresa de email
  Numar de telefon
  Numele soferului


  Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute

  Prin completare accepti Termenii si Conditiile generale de pe site si politica GDPR.

  Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP