Servicii de inchirieri auto la prețuri competitive !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale
  • imagine mercedes a klasse
  • imagine mercedes gla

Toate mașinile noastre de închiriat sunt mai noi de 3 ani și tarifele includ asigurare CASCO, rovignetă și nu cerem card de credit.
Ce este pretul "de la"?

Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2022 - 31 martie 2022). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

Brașovul este reședința județului omonim, fiind nu numai cel mai mare oraș (cu o populație de 227.961 locuitori) al acestuia, cât și cel mai mare oraș din România situat într-o depresiune intramontană (cea mai mare depresiune intramontană a țării, Depresiunea Brașovului). Fostă cetate medievală, Brașovul are în componența sa etnică alături de români, atât populație de origine germană cât și maghiară. Este poziționat într-o zonă de mare potențial turistic, în vecinătatea sa aflându-se Poiana Brașov, Castelul Bran, dar și Castelul Peleș.

Specificul zonei a suferit transformări drastice în timpul perioadei comuniste când Brașovul a fost puternic industrializat, iar în oraș s-au adus muncitori din diferite zone ale țării. Astfel că, Brașovul a fost mărit fizic - s-au construit nenumărate cartiere muncitorești de blocuri. Cu toate acestea, Brașovul este fără dar și poate unul dintre cele mai frumoase orașe ale țării.

Știați că:

- Strada Sforii din Brașov este cea mai îngustă stradă din Europa
- În 1546, la Brașov se construiește prima moară de hartie din sud-estul Europei
- Prima gramatică românească a fost scrisă pe teritoriul Brașovului în anul 1757
- În 1835 ia naștere la Brașov Casa Generală de Economii, prima instituție de credit din Transilvania
- Pe 15 noiembrie 1987, brașovenii au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva regimului comunist, din păcate această inițiativă a fost rapid înăbușită de forțele de ordine

Brașovul este situat în depresiunea intramontană cu același nume, în Grupa Sudică a Carpaților Orientali. Climatul este răcoros, vara având numai 50 de zile, în contrast cu iarna care durează 90 (conform temperaturilor înregistrate, cât și a mediilor naționale). Aflându-se într-o zonă de munte, valorile precipitațiilor sunt mai ridicate decât în restul țării.

Centrul istoric al Brașovului își așteaptă turiștii cu atracții inedite, unele dintre ele fiind cunoscute tuturor românilor, precum Strada Sforii, Biserica Neagră, Muzeul Prima Școală Românească, Piața Sfatului, etc. Pentru amatorii de drumeții, din Brașov pornesc nenumărate trasee montane, iar din oraș poți urca cu telecabina pe Tâmpa pentru a avea parte de o panoramă inedită asupra orașului. De asemenea, pentru a avea o poziție panoramică puteti vizita unul dintre cele două turnuri de apărare (Turnul Alb și Turnul Negru) ale vechii cetăți, transformate în muzee.

Rezervă din timp, până nu este prea târziu. În funcție de gradul de ocupare al flotei, mașinile închiriate pentru lunile iulie și august pot fi cu până la 100% mai scumpe.

Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP