Servicii de inchirieri auto la prețuri fără egal !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale

BMW 118 sau similar

Whatsapp

Premium Hatchback (PDAR)

 • 5
 • 360 L
 • 5
 • AC
 • inchirieri BMW 118 special BMW 118
  — 2019 —
 • Benzină 4.4 L/100
 • Preț de la 42 € / zi 35,00 € / zi

  Pretul afisat include: TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitat
  Detalii adiționale si răspunsuri

  • Ce include prețul?

   Tarifele afișate includ kilometraj nelimitat, asigurare RCA, rovigneta, și protecție CDW. După completarea formularului sistemul vă calcula automat suma totală de plată în cazul în care închiriați mașina.

  • Toate mașinile sunt ca regula generală mai noi de 3 ani. Ele sunt dotate cu ABS/AFU și aer condiționat. Desi nu putem garanta 100% motorizarea, ci doar clasa din care face parte mașina, fiind mașini atât de noi consumul de carburant este foarte mic.

  Mai multe întrebări? Vedeți secțiunea întrebări frecvente.

  Volum portbagaj:

  360 litri

  Numar de usi:

  4/5

  Transmisie:

  Automată

  Dacă vă plac mașinile elegante, vă recomandăm noul BMW Seria 1, modelul entry-level al constructorului bavarez. Această mașină este ideală pentru călătorii de lungă durată, având un interior ce denotă rafinament si un confort sporit, dar și un sistem de siguranță pasivă atent proiectat.

  Dacă tot am pomenit de siguranță, ar fi păcat să nu menționăm sistemul de airbag-uri capabil să acopere întreaga suprafață a habitaclului, cât și sistemele de asistență ABS, ESP și EDS. O performanță a mașinii este obținerea titlului de Cea mai Fiabilă Mașină (conform rezultatelor raportului Mașini Rulate realizat de DEKRA).

  Noul BMW Seria 1 este un hatchback mai spațios comparativ cu generatia anterioara, beneficiind de senzori de parcare și ploaie, geamuri electrice, cât și de închidere centralizată. Un plus de confort la volan este dat de existența funcției de pilot automat și a computerului de bord, dar și de acționarea electrică a oglinzilor, existența comenzilor rapide la nivelul volanului, sistemului de aer condiționat sau a sistemului audio radio/CD. BMW Seria 1 este un hatchback remarcabil.

  Masina de inchiriat nu prezinta insemne speciale. Consumul de carburant este deosebit de scazut, iar masina este recomandata cu precadere traficului urban datorita usurintei cu care poate fi condusa.
  Toate tarifele includ TVA si asigurare CASCO CDW cu exces, si sunt valabile pentru masinile preluate in saptamana in curs. Pentru alte perioade (de exemplu pentru varfurile de sezon sau anul urmator) tarifele pot varia. Completati formularul din dreapta pentru a vedea o oferta concreta de pret in functie de perioada de inchiriere dorita.

  Cere o ofertă

  inchirieri auto toyota BMW 118


  Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute.

  Comenzi telefonice: 0734 80 43 83
  Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP