Servicii de inchirieri auto la prețuri competitive !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale
  • imagine mercedes a klasse
  • imagine mercedes gla

Toate mașinile noastre de închiriat sunt mai noi de 3 ani și tarifele includ asigurare CASCO, rovignetă și nu cerem card de credit.
Ce este pretul "de la"?

Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2022 - 31 martie 2022). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

Constanța este reședința județului cu același nume, dar și cel mai mare oraș amplasat in estul țării. In trecut pe amplasamentul orasului actual s-a aflat colonia grecească (Tomis). Localitatea este atestată documentar încă din secolul VII înainte de Hristos. Ulterior orașul a fost cucerit de romani (anul 71 î.Hr.), primind numele de Constantiana (denumire pe care o păstrează și astăzi) după numele surorii împăratului Constantin cel Mare.

Perioada ocupației romane este și perioada de apogeu a orașului-port, datorită activităților comerciale intense desfasurate aici. Ajunsă sub stăpânire otomană, Constanța decade devenind un mic sat ai cărui locuitori se ocupau cu pescuitul (grecii) ori cu creșterea oilor și a cailor (tătarii). Constanța va stagna în acest stadiu până în anul 1865, când construirea căii ferate către Cernavodă marchează renașterea orașului.

Aici se afla cel mai mare port al României la Marea Neagră, orasul fiind legat de București prin Autostrada Soarelui, urmând ca în următorii ani aceasta să se prelungească până în Tulcea. Constanta beneficiază de faleze spectaculoase cât și de plaje line cu nisip catifelat.

Știați că:

- În Constanța se găsește un delfinariu, singurul de pe teritoriu României?
- Constanța este cel mai vechi oraș de pe teritoriul actual al României fiind atestat documentar în 657 î.Hr.?
- Constanța este cel mai mare port din bazinul Mării Negre, ocupând poziția patru în Europa?
- Pe teritoriul Constanței se află un cazino construit în 1909. Aflat chiar pe malul mării acesta este una dintre emblemele orașului?

Constanța este amplasată în partea de sud-est a României, în regiunea Dobrogea. Climatul este temperat, având anumite particularități datorate vecinătății mării (o umiditate mai ridicată, cât și prezența brizelor). Temperatura medie anuală se situează în jurul valorii de 11°C, iar precipitațiile sunt specifice unei zone de câmpie.

Având deschidere la Marea Neagră, Constanța are o infrastuctură turistică bogată - o rețea hotelieră amplă, o telegondolă care leagă orașul de stațiunea turistică Mamaia, nenumărate localuri, restaurante și magazine. Constanța este orașul excelent pentru a fi vizitat în perioada estivală, dar nerecomandat în timpul iernii, datorită temperaturilor scăzute cât și a curenților de aer rece.

Proximitatea stațiunilor turistice de pe litoralul românesc fata de oras, transforma Constanța intr-un important punct de tranzit. Cu ajutorul unei mașini putem ajunge într-un timp scurt în toate statiunile românești, pana la Vama Veche (ultima stațiune românească la Marea Neagră) aflata la granița cu Bulgaria.

Rezervă din timp, până nu este prea târziu. În funcție de gradul de ocupare al flotei, mașinile închiriate pentru lunile iulie și august pot fi cu până la 100% mai scumpe.

Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP