Servicii de inchirieri auto la prețuri fără egal !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale

Mercedes GLC sau similar

Whatsapp

SUV (UEBV)

 • 5
 • 550 L
 • 5
 • AC
 • inchirieri Mercedes GLC
  — 2019 —
 • Diesel 8.2 L/100
 • Preț de la 55,00 € / zi

  Pretul afisat include: TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitat
  Detalii adiționale si răspunsuri

  • Ce include prețul?

   Tarifele afișate includ kilometraj nelimitat, asigurare RCA, rovigneta, și protecție CDW. După completarea formularului sistemul vă calcula automat suma totală de plată în cazul în care închiriați mașina.

  • Toate mașinile sunt ca regula generală mai noi de 3 ani. Ele sunt dotate cu ABS/AFU și aer condiționat. Desi nu putem garanta 100% motorizarea, ci doar clasa din care face parte mașina, fiind mașini atât de noi consumul de carburant este foarte mic.

  Mai multe întrebări? Vedeți secțiunea întrebări frecvente.

  Volum portbagaj:

  550 litri

  Numar de usi:

  4/5

  Transmisie:

  Automată

  Oferim iubitorilor clasei 4X4 care nu neglijează siguranța, Mercedes Benz GLC, certificată ca fiind printre cele mai mai sigurăe mașini ale clasei SUV de către britanicii de la Euro NCAP. GLC vine cu mai mult spațiu pentru pasageri dar și cu nenumărate sisteme de asistență electronica și siguranță, care fac din condus o plăcere. Datorită tehnologiilor moderne autoturismul are un consum de numai 8.2 litri (în cazul unei motorizări diesel) la suta de kilometrii.

  In plus dispune de sisteme precum 4WD (sistem care cuplează 4x4 doar în condiții speciale de rulare, economisind astfel combustibil), cât și VSM (sistem de management al stabilității). Computerul de bord ruleaza aplicația Flex Steer care permite manevrarea vehicolului în 3 moduri diferite în funcție de condițiile de drum. Pe lângă acestea, mașina dispune de radio/CD, cât și de conexiune Bluetooth, USB/AUX și iPod.

  Mercedes Benz GLC este una dintre cele mai sigure mașini, concepută în special pentru a preveni accidentele prin sistemele de asistență enumerate mai sus, cât și prin ABS și ESP, dar și printr-un complex sistem de airbag-uri care asigură protecție atât pasagerilor din față, cât și ocupanților locurilor din spate.

  Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA + CDW cu exces, si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 septembrie 2021 - 15 iunie 2022). Pentru alte perioade (de exemplu pentru 15 iunie - 01 septembrie 2021) tarifele variaza masiv. Completati formularul din dreapta pentru a va calcula o oferta concreta de pret in functie de perioada de inchiriere dorita si disponibilitate.

  Cere o ofertă

  inchirieri auto toyota Mercedes GLC
  Locul de ridicare
  Data de ridicare
  Data de returnare
  Adresa de email
  Numar de telefon
  Numele soferului


  Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute

  Prin completare accepti Termenii si Conditiile generale de pe site si politica GDPR.

  Comenzi telefonice: 0734 80 43 83
  Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP