Servicii de inchirieri auto la prețuri competitive !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale

Mercedes GLC sau similar

Whatsapp

SUV (UEBV)

 • 5
 • 550 L
 • 5
 • AC
 • inchirieri Mercedes GLC
  — 2019 —
 • Diesel 8.2 L/100
 • Preț de la 60,00 € / zi

  Pretul afisat include: TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitat
  Detalii adiționale si răspunsuri

  • Ce include prețul?

   Tarifele afișate includ kilometraj nelimitat, asigurare RCA, rovigneta, și protecție CDW. După completarea formularului sistemul vă calcula automat suma totală de plată în cazul în care închiriați mașina.

  • Toate mașinile sunt ca regula generală mai noi de 3 ani. Ele sunt dotate cu ABS/AFU și aer condiționat. Desi nu putem garanta 100% motorizarea, ci doar clasa din care face parte mașina, fiind mașini atât de noi consumul de carburant este foarte mic.

  Mai multe întrebări? Vedeți secțiunea întrebări frecvente.

  Volum portbagaj:

  550 litri

  Numar de usi:

  4/5

  Transmisie:

  Automată

  Oferim iubitorilor clasei 4X4 care nu neglijează siguranța, Mercedes Benz GLC, certificată ca fiind printre cele mai mai sigurăe mașini ale clasei SUV de către britanicii de la Euro NCAP. GLC vine cu mai mult spațiu pentru pasageri dar și cu nenumărate sisteme de asistență electronica și siguranță, care fac din condus o plăcere. Datorită tehnologiilor moderne autoturismul are un consum de numai 8.2 litri (în cazul unei motorizări diesel) la suta de kilometrii.

  In plus dispune de sisteme precum 4WD (sistem care cuplează 4x4 doar în condiții speciale de rulare, economisind astfel combustibil), cât și VSM (sistem de management al stabilității). Computerul de bord ruleaza aplicația Flex Steer care permite manevrarea vehicolului în 3 moduri diferite în funcție de condițiile de drum. Pe lângă acestea, mașina dispune de radio/CD, cât și de conexiune Bluetooth, USB/AUX și iPod.

  Mercedes Benz GLC este una dintre cele mai sigure mașini, concepută în special pentru a preveni accidentele prin sistemele de asistență enumerate mai sus, cât și prin ABS și ESP, dar și printr-un complex sistem de airbag-uri care asigură protecție atât pasagerilor din față, cât și ocupanților locurilor din spate.

  Ce este pretul "de la"?

  Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2022 - 31 martie 2022). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

  Cere o ofertă

  inchirieri auto toyota Mercedes GLC
  Locul de ridicare
  Data de ridicare
  Data de returnare
  Adresa de email
  Numar de telefon
  Numele soferului


  Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute

  Prin completare accepti Termenii si Conditiile generale de pe site si politica GDPR.

  Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP