Servicii de închirieri auto la prețuri fără egal !

Închirieri de mașini în Satu Mare

Servicii de închirieri auto cu livrare complet gratuită și non-stop

Program livrare:

Non - Stop

Cel mai mic preț

Chevrolet Spark, 10€/zi

Puncte de livrare

2

Satu Mare este cel mai mare oraș al județului omonim, cât și reședința acestuia, având o populație de 102.411 locuitori. Este poziționat în partea de nord-est a țării. Localitatea este atestată documentar în anul 1150 sub numele de Zohmar. Prima cetate construită pe teritoriul actual al orașului a fost distrusă de tătari în anul 1243, fiind refăcută la scurt timp de către regele Béla al IV-lea al Ungariei care în anul 1247 îi dă dreptul fiului său Ștefan, să domnească peste estul regatului (zonă care includea și teritoriul actual al orașului).

Ștefan își va stabili reședința regală la Sătmar (Satu Mare). Astfel Satul Mare va beneficia de privilegii egale cu vechea capitală a Regatului Ungariei, Székesfehérvár până în anul 1270, când regele Ștefan al V-lea devine regele întregului regat unguresc și își mută reședința în urma decesului tatălui său.

În secolul XVI cetatea va fi incendiată de către armata transilvăneană în urma asediului trupelor habsburgice. Reconstrucția va începe la ordinul Generalului austriac Lazarus von Schwendi sub indicațiile arhitectului italian Ottavio Baldigara care va folosi sistemul fortificațiilor italiene în planurile sale (formă de pentagon cu cinci bastioane), urmând a fi distrusă din nou în anul 1703. Așa că, deși cu o istorie bogată în spate, orașul este astăzi sărăcăcios în vestigii medievale.

Știați că:

- Turnul de Apă (1888) din centrul municipiului, alimenta la sfârșitul secolului XIX cu apă și curent electric Castelul Károlyi?
- În jurul anului 1300 s-au dezvoltat in zona Satului Mare primele așezăminte de sănătate?
- Cel mai vestic așezământ monahal din țară se află pe teritoriul județului Satu Mare, fiind Mănăstirea Scărișoara Nouă?
- Cel mai vechi conac locuit de pe teritoriul României se află în Comuna Pir din Satu Mare și a fost locuit în permanență de mai bine de patru secole?


Mini ghid turistic

Cere o ofertă

Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute.

Detaliile tale Personale

Lipseste numele dvs.
Adresa de e-mail lipseste.Adresa de email este gresita.
Numarul de telefon lipseste!
Lipseste masina dorita!

Livrare & Predare

Lipseste locul de ridicare.
la ora Data de ridicare lipseste.
Lipseste locul de returnare!
la ora Data de returnare lipseste.

Date Aditionale

Codurile de reducere pot fi gasite pe pagina noastra de Facebook in anumite perioade. Pentru a le vedea va trebui sa dati LIKE pe Facebook paginii https://www.facebook.com/carpro.ro

Prin plasarea unei cereri declaraţi ca aţi citit şi acceptaţi termenii de inchiriere
Comenzi telefonice: 0734 80 43 83