Servicii de inchirieri auto la prețuri fără egal !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale
  • imagine mercedes a klasse
  • imagine mercedes gla

Toate mașinile noastre de închiriat sunt mai noi de 3 ani și tarifele includ asigurare CASCO, rovignetă și nu cerem card de credit.
Ce este pretul "de la"?

Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2022 - 31 martie 2022). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

Satu Mare este cel mai mare oraș al județului omonim, cât și reședința acestuia, având o populație de 102.411 locuitori. Este poziționat în partea de nord-est a țării. Localitatea este atestată documentar în anul 1150 sub numele de Zohmar. Prima cetate construită pe teritoriul actual al orașului a fost distrusă de tătari în anul 1243, fiind refăcută la scurt timp de către regele Béla al IV-lea al Ungariei care în anul 1247 îi dă dreptul fiului său Ștefan, să domnească peste estul regatului (zonă care includea și teritoriul actual al orașului).

Ștefan își va stabili reședința regală la Sătmar (Satu Mare). Astfel Satul Mare va beneficia de privilegii egale cu vechea capitală a Regatului Ungariei, Székesfehérvár până în anul 1270, când regele Ștefan al V-lea devine regele întregului regat unguresc și își mută reședința în urma decesului tatălui său.

În secolul XVI cetatea va fi incendiată de către armata transilvăneană în urma asediului trupelor habsburgice. Reconstrucția va începe la ordinul Generalului austriac Lazarus von Schwendi sub indicațiile arhitectului italian Ottavio Baldigara care va folosi sistemul fortificațiilor italiene în planurile sale (formă de pentagon cu cinci bastioane), urmând a fi distrusă din nou în anul 1703. Așa că, deși cu o istorie bogată în spate, orașul este astăzi sărăcăcios în vestigii medievale.

Știați că:

- Turnul de Apă (1888) din centrul municipiului, alimenta la sfârșitul secolului XIX cu apă și curent electric Castelul Károlyi?
- În jurul anului 1300 s-au dezvoltat in zona Satului Mare primele așezăminte de sănătate?
- Cel mai vestic așezământ monahal din țară se află pe teritoriul județului Satu Mare, fiind Mănăstirea Scărișoara Nouă?
- Cel mai vechi conac locuit de pe teritoriul României se află în Comuna Pir din Satu Mare și a fost locuit în permanență de mai bine de patru secole?

Orașul Satu Mare este poziționat în Câmpia Someșului, subunitate a Câmpiei de Vest. Localitatea este străbătută de râul Someș. Climatul este temperat, numai că poziționarea într-o zonă deschisă aduce câteva grade în plus verii și, de asemenea coboară temperaturile iernii. Temperaturile medii anuale se situează în jurul cifrei de 11°C. Precipitațiile se mențin în valori normale, fiind specifice unei zone de câmpie.

În Satu Mare putem vizita Turnul Pompierilor, Palatul Episcopiei romano-catolice, Teatrul de Nord, Hotelul Dacia, Catedrala romano-catolică, Biserica Reformată cu lanțuri, Biserica greco-catolică Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, Biserica Ortodoxă Adomirea Maicii Domnului, cât și Muzeul Județean sau Atelierul Memorial Aurel Popp.

Rezervă din timp, până nu este prea târziu. În funcție de gradul de ocupare al flotei, mașinile închiriate pentru lunile iulie și august pot fi cu până la 100% mai scumpe.

Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP