Servicii de închirieri auto la prețuri fără egal !

Volkswagen Golf 2012, 1.2 TSI, benzină

În stoc
Preț de la 40,00 € / zi 30,00 € / ziPerioada:
2 - 3 zile
4 - 7 zile
8 - 14 zile
15 - 21 zile
+ 21 zile
Pret / zi :
42 €
36 €
34 €
32 €
30 €
Depozit: 350 € cash sau cu card. Pentru perioade de inchiriere mai mari sumele pot fi negociate.
Pret 2-3 zile 42 €
Pret 4-7 zile 36 €
Pret 8-14 zile 34 €
Pret 15-21 zile 32 €
Pret +21 zile 30 €

Motorizare:

1.2 TSI, benzină

Numar de usi:

4/5

Transmisie:

Manuala

Pentru a avea siguranță și rapiditate în mișcare, mulți dintre noi vor alege o mașină germană, iar una dintre cele mai populare este deja consacratul Volkswagen Golf. Vă punem la dispoziție mașini din cea de-a 6-a generație a acestui autovehicul de legendă.

Noul Volkswagen Golf oferă acum mai mult spațiu, mai ales pentru ocupanții locurilor din spate, scaune ergonomice dar si un portbagaj mai spațios (cu un volum de 350 litri). Iar pentru a oferi confort maxim în timpul șofatului, consola centrală este ușor orientată către șofer, facilitându-i acestuia accesul la funcțiile de navigare, USB, climatizare sau la sistemul audio.

Punctul forte al acestei mașini este siguranța (a fost clasată pe locul întâi doi ani consecutiv - 2008, 2009 în topul celor mai sigure mașini, în urma testelor făcute de britanicii de la Euro NCAP). Securitatea este oferită de sistemul complex de airbag-uri care acoperă întreaga suprafață a habitaclului, cât și de asistența activă oferită de sistemele ABS și ESP.

Iar dacă nu v-am convins încă că aceasta este mașina potrivită pentru dumneavostră, trebuie să mai știți că acest autoturism are un consum mediu de carburant de 4.7 litri la suta de kilometri (pe o motorizare 1.2 ECO).
Toate tarifele includ TVA si asigurare CASCO CDW cu exces, si sunt valabile pentru masinile preluate in saptamana in curs. Pentru alte perioade (de exemplu pentru varfurile de sezon sau anul urmator) tarifele pot varia. Completati formularul din dreapta pentru a vedea o oferta concreta de pret in functie de perioada de inchiriere dorita.

Rezervă Mașina

Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute.

Detaliile tale Personale

Lipseste numele dvs.
Adresa de e-mail lipseste.Adresa de email este gresita.
Numarul de telefon lipseste!
Lipseste masina dorita!

Livrare & Predare

Lipseste locul de ridicare.
la ora Data de ridicare lipseste.
Lipseste locul de returnare!
la ora Data de returnare lipseste.

Date Aditionale

Codurile de reducere pot fi gasite pe pagina noastra de Facebook in anumite perioade. Pentru a le vedea va trebui sa dati LIKE pe Facebook paginii https://www.facebook.com/carpro.ro

Prin plasarea unei cereri declaraţi ca aţi citit şi acceptaţi termenii de inchiriere
Comenzi telefonice: 0734 80 43 83