Servicii de inchirieri auto la prețuri competitive !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale

VW Golf sau similar

Whatsapp

Hatchback (DDMR)

 • 5
 • 380 L
 • 5
 • AC
 • inchirieri VW Golf
  — 2019 —
 • Benzină 4.6 L/100
 • Preț de la 35,00 € / zi

  Pretul afisat include: TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitat
  Detalii adiționale si răspunsuri

  • Ce include prețul?

   Tarifele afișate includ kilometraj nelimitat, asigurare RCA, rovigneta, și protecție CDW. După completarea formularului sistemul vă calcula automat suma totală de plată în cazul în care închiriați mașina.

  • Toate mașinile sunt ca regula generală mai noi de 3 ani. Ele sunt dotate cu ABS/AFU și aer condiționat. Desi nu putem garanta 100% motorizarea, ci doar clasa din care face parte mașina, fiind mașini atât de noi consumul de carburant este foarte mic.

  Mai multe întrebări? Vedeți secțiunea întrebări frecvente.

  Volum portbagaj:

  380 litri

  Numar de usi:

  4/5

  Transmisie:

  Manuală

  Pentru a avea siguranță și rapiditate în mișcare, mulți dintre noi vor alege o mașină germană, iar una dintre cele mai populare este deja consacratul Volkswagen Golf. Vă punem la dispoziție mașini din cea de-a 8-a generație (MK 7.5) a acestui autovehicul de legendă.

  Noul Volkswagen Golf oferă acum mai mult spațiu, mai ales pentru ocupanții locurilor din spate, scaune ergonomice dar si un portbagaj mai spațios (cu un volum de 380 litri). Iar pentru a oferi confort maxim în timpul șofatului, consola centrală este ușor orientată către șofer, facilitându-i acestuia accesul la funcțiile de navigare, USB, climatizare sau la sistemul audio.

  Punctul forte al acestei mașini este siguranța (a fost clasată pe locul întâi doi ani consecutiv în topul celor mai sigure mașini, în urma testelor făcute de britanicii de la Euro NCAP). Securitatea este oferită de sistemul complex de airbag-uri care acoperă întreaga suprafață a habitaclului, cât și de asistența activă oferită de sistemele ABS și ESP.

  Iar dacă nu v-am convins încă că aceasta este mașina potrivită pentru dumneavostră, trebuie să mai știți că acest autoturism are un consum mediu de carburant de 4.7 litri la suta de kilometri (pe o motorizare ECO).
  Ce este pretul "de la"?

  Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2022 - 31 martie 2022). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

  Cere o ofertă

  inchirieri auto toyota VW Golf
  Locul de ridicare
  Data de ridicare
  Data de returnare
  Adresa de email
  Numar de telefon
  Numele soferului


  Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute

  Prin completare accepti Termenii si Conditiile generale de pe site si politica GDPR.

  Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP