Servicii de inchirieri auto la prețuri competitive !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale

Despre noi

Citeste si gaseste masina care ti se potriveste

Livrarile masinilor se fac gratuit in aeroporturi in cursul orelor de program si in alte 19 orase din Romania. In plina perioada de criza, CARPRO simplifica procesul de rezervare online, si ofera de departe cele mai competitive preturi de pe piata autohtona.

De ce tarifele noastre sunt mereu competitive?

CARPRO este axata pe clientii romani din Spania si Italia, clienti care reprezinta circa 80% din cifra de afaceri a companiei. Pentru a ne asigura ca avem de departe cele mai mici preturi (diferenta fiind in unele cazuri de pana la 40% fata de firmele traditionale), lucram cu zeci de furnizori care liciteaza in timp real in sistemul nostru tarifele de inchiriere - astfel ajungand la unele dintre cele mai competitive preturi de pe piata.

Folosind un API international care scaneaza LIVE toate masinile de inchiriat si tarifele am reusit sa eficientizam procesul de rezervare, si puteti economisi ore pretioase, cautand o masina de inchiriat in cateva secunde.

Toate preturile noastre includ TVA, rovigneta si taxe de aeroport. Anvelopele de iarna sunt incluse gratuit in sezonul rece la toate masinile. Avem posibilitatea de a inchiria autoturisme cu garantie returnabila, sau fara garantie, cu taxa unica de responsabilitate ZERO.

Rezervă din timp, până nu este prea târziu. În funcție de gradul de ocupare al flotei, mașinile închiriate pentru lunile iulie și august pot fi cu până la 100% mai scumpe.

Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP