Servicii de inchirieri auto la prețuri competitive !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale
  • imagine mercedes a klasse
  • imagine mercedes gla

Toate mașinile noastre de închiriat sunt mai noi de 3 ani și tarifele includ asigurare CASCO, rovignetă și nu cerem card de credit.
Ce este pretul "de la"?

Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2024 - 31 martie 2024). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

Iași-ul este cel mai mare oraș din partea de est a țării și reședința județului cu același nume. Asemenea Târgoviștei în Țara Românească, Iașii au fost capitala Moldovei timp de trei secole (1564-1859). În prezent Iașul însumează o populație de 290.442 de locuitori, căreia i se adaugă populația din comunele limitrofe, însumând în total un număr de aproximativ 400.000 de locuitori. Fiind cel mai mare oraș din Moldova este de asemenea centrul cultural, economic și academic al acestei regiuni.

Știați că:

- Iași-ul a fost capitala României între anii 1916-1918?
- Prima universitate de pe teritoriul actual al României, Universitatea Alexandru Ioan Cuza se află în Iași?
- Primul orologiu de pe teritoriul actual al României a fost instalat la Iași de către domnitorul Vasile Lupu în anul 1638?
- În 1671 se construiește la Iași prima sinagogă de pe teritoriul actual al României?
- În 1876 se deschide la Iași primul teatru evreiesc din lume, înființat de Avram Goldfaden?

Iașiul se află în Câmpia Moldovei, fiind străbătul de râul Bahlui. Climatul este temperat cu valori specifice unei zone de câmpie (temperaturi medii anuale de 11°C și precipitații moderate 500-600 mm anual).

Iașiul este alături de Cluj și București unul dintre orașele cu mare influență în România. Cu o viață culturală intensă, Iașii au contribuit enorm la cultura românească. De asemenea orașul este un important centru univesitar și istoric.

Din punct de vedere arhitectural orasul Iasi este un amalgam de nou și vechi. Schimbări drastice în arhitectonica orașului au adus comuniștii care au demolat cartiere întregi. Nici centrul orașului nu a scăpat de avântul reformist al comuniștilor. Piața Unirii (deja devastată de bombardamentele din timpul războiului, anii 1943-1944) a pierdut clădiri importante, de asemenea cartierele Târgul Cucului sau Bulevardul Ștefan cel Mare au fost demolate parțial.

Cu toate acestea o plimbare în Iași ne poate aduce sub priviri clădiri de referență, precum Biserica Sfântul Nicolae Domnesc (ctitoria lui Ștefan cel Mare), Biserica Trei Ierarhi, Catedrala Mitropolitană, Palatul Culturii sau Casa Doftanei. Alt lucru inedit din Iași este Teiul lui Eminescu aflat pe aleile Copoului.

Teiul poartă acest nume întrucât se spune că Mihail ar fi preferat umbra acestuia, odihnindu-se deseori la umbra sa, iar din când în când potrivind câte un vers în serile înmiresmate ale primăverilor ieșene.

Rezervă din timp, până nu este prea târziu. În funcție de gradul de ocupare al flotei, mașinile închiriate pentru lunile iulie și august pot fi cu până la 100% mai scumpe.

Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP