Servicii de inchirieri auto la prețuri competitive !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale

BMW 520D sau similar

Whatsapp

Luxury (LDAD)

 • 5
 • 520 L
 • 5
 • AC
 • inchirieri BMW 520D
  — 2019 —
 • Diesel 5.5 L/100
 • Preț de la 95,00 € / zi

  Pretul afisat include: TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitat
  Detalii adiționale si răspunsuri

  • Ce include prețul?

   Tarifele afișate includ kilometraj nelimitat, asigurare RCA, rovigneta, și protecție CDW. După completarea formularului sistemul vă calcula automat suma totală de plată în cazul în care închiriați mașina.

  • Toate mașinile sunt ca regula generală mai noi de 3 ani. Ele sunt dotate cu ABS/AFU și aer condiționat. Desi nu putem garanta 100% motorizarea, ci doar clasa din care face parte mașina, fiind mașini atât de noi consumul de carburant este foarte mic.

  Mai multe întrebări? Vedeți secțiunea întrebări frecvente.

  Volum portbagaj:

  520 litri

  Numar de usi:

  4/5

  Transmisie:

  Automată

  De departe cel mai căutat model diesel al Seriei 5 este BMW 520d. Un factor major care l-a făcut să fie atât de popular este consumul modic de carburant (raportat la dimensiunea și puterea mașinii) de numai 4.7 litri/100 km. Alte atuuri ale mașini sunt similare cu cele care au adus faima producatorului bavarez BMW (marca este in sine o definitie a calitatii germane încă de la primele modele).

  Cu o alura sportiva, mașina se remarca prin silențiozitate și rafinament, si este construită cu materiale de calitate asamblate excelent. Unul dintre cele mai importante puncte forte ale modelului este manevrabilitatea superioară in raport cu masinile concurente din aceeasi clasa (datorată în parte și tracțiunii pe spate). Portbagajul ar trebui să fie suficient de mare pentru necesitățile dumneavoastră de călătorie, întrucât are un volum de 520 litri.

  Din punctul de vedere al tinutei de drum, sunt rare autoturismele care să aibă o acuratețe la viraje similară. Pe lângă aceasta, mașina este asistată de sisteme de siguranță precum ABS și ESP, cât și de un sistem complex de airbag-uri care asigură protecție deplină tuturor pasagerilor.

  Ce este pretul "de la"?

  Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2024 - 31 martie 2024). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

  Cere o ofertă

  inchirieri auto toyota BMW 520D
  Locul de ridicare
  Data de ridicare
  Data de returnare
  Adresa de email
  Numar de telefon
  Numele soferului


  Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute

  Prin completare accepti Termenii si Conditiile generale de pe site si politica GDPR.

  Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP