Servicii de inchirieri auto la prețuri fără egal !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale
  • imagine mercedes a klasse
  • imagine mercedes gla

Toate mașinile noastre de închiriat sunt mai noi de 3 ani și tarifele includ asigurare CASCO, rovignetă și nu cerem card de credit.
Ce este pretul "de la"?

Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2022 - 31 martie 2022). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

Bacăul este reședința județului cu același nume, cât și cel mai mare oraș al acestuia, având o populație de 133.851 locuitori. Prima atestare documentară datează din anul 1408. În perioada interbelică orașul se dezvoltă spectaculos, menținându-și o linie ascendentă și după război, când în Bacău se construiesc zone industriale, în paralel cu noi zone rezidențiale. Principala activitate a orașului a fost din timpuri stăvechi comerțul, care reprezintă și astăzi un factor important în viata economică a municipiului. Bacăul este de asemenea un punct de intersecție a unor magistrale rutiere și feroviare.

Bacaul este supranumit Orașul lui Bacovia, întrucât cel mai mare poet simbolist român - George Bacovia este originar din Bacău, iar o parte din opera acestuia a fost inspirată de străzile și parcurile acestui oraș. Tot din județul Bacău este și celebrul actor român, Radu Beligan care a avut o bogată carieră în teatru și film.

Știați că:

- Denumirea latinească a localității Bacău este Bacovia
- Andrei Cristea, golgheterul sezonului fotbalistic 2009-2010, s-a născut în 15 mai 1984 la Bacău
- Poemul Amurg violet scris de George Bacovia în anul 1899 a fost inspirat de o noapte de toamnă petrecută de adolescent în turnul Bisericii Precista din Bacău, unde a fost închis din neglijența paracliserului
- În anul 1832, orașul era împărțit în două mahalale (care purtau numele de ciastii) care se numeau Roșu și respectiv Negru

Mini Ghid: Orașul Bacău se află în nord-estul țării, în zona centrală a provinciei istorice Moldova. Municipiul este străbătut de râul Bistrița, pe care este amenajată la o distanță mică de oraș o hidrocentrală, care asigură Bacăului o mare parte din necesarul energetic. Climatul este unul temperat cu o temperatură medie anuală de 9°C, mai mică decât mediile naționale, și precipitații mai sărace, care ating rareori 550 mm anual.

În Bacău se găsesc ruinele Curții domnești (secolul XV) amenajate muzeistic în 1973. Pe lângă acestea orașul mai dispune de Observatorul Astronomic Victor Anestin, Casa Memorială George Bacovia, Complexul Muzeal Iulian Antonescu, Muzeul de Științe ale Naturii, cât și de un Vivariu. Pe teritoriul orașului se mai găsesc și numeroase lăcașe de cult, dintre care amintim Mănăstirea Cașin (construită de voievodul Gheorghe Ștefan în anul 1655), Catedrala Înălțarea Domnului, Biserica Romano-Catolică Sfântul Nicolae, Sinagoga Klaus (din Buhuși) și Biserica Sfântul Ioan.

Rezervă din timp, până nu este prea târziu. În funcție de gradul de ocupare al flotei, mașinile închiriate pentru lunile iulie și august pot fi cu până la 100% mai scumpe.

Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP