Servicii de inchirieri auto la prețuri competitive !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale

BMW X5 sau similar

Whatsapp

SUV (WFBD)

 • 5
 • 645 L
 • 5
 • AC
 • inchirieri BMW X5
  — 2019 —
 • Diesel 8.1 L/100
 • Preț de la 100,00 € / zi

  Pretul afisat include: TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitat
  Detalii adiționale si răspunsuri

  • Ce include prețul?

   Tarifele afișate includ kilometraj nelimitat, asigurare RCA, rovigneta, și protecție CDW. După completarea formularului sistemul vă calcula automat suma totală de plată în cazul în care închiriați mașina.

  • Toate mașinile sunt ca regula generală mai noi de 3 ani. Ele sunt dotate cu ABS/AFU și aer condiționat. Desi nu putem garanta 100% motorizarea, ci doar clasa din care face parte mașina, fiind mașini atât de noi consumul de carburant este foarte mic.

  Mai multe întrebări? Vedeți secțiunea întrebări frecvente.

  Volum portbagaj:

  645 litri

  Numar de usi:

  4/5

  Transmisie:

  Automată

  BMW X5 este un SUV urban care vă asigură în același timp un confort sporit, dar și o siguranță deplină. Confortul vă este asigurat de sistemul de sunet surround high-end Bang&Olufsen, de Head-Up Display (care vă permite să mențineți privirea în față atunci când priviți la computerul de bord), dar și de Controller-ul iDrive Touch care vă faciliteaza operarea sistemelor cu o singură mână.

  Fiind o mașină extrem de puternică,, BMW X5 va avea un consum mediu de 7.5 litri la suta de kilometri (în cazul unei motorizări diesel).

  Alte atuuri ale mașinii se materializează în asistența în cazuri de ambuteiaj (care vă permite să vă relaxați atunci când conduceți pe autostradă sau într-un trafic aglomerat), sistemul de navigație Professional, BMW Night Vision cu fascicul de lumină (care vă asigură o vizibilitate sporită noaptea), cât și faruri cu asistența defaza lungă (si cu funcție antiorbire).

  Iar pentru a ne asigura că veți fi mulțumiți pe deplin, autoturismul vă așteapta gata echipat cu anvelope de iarnă in sezonul rece.

  Ce este pretul "de la"?

  Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2022 - 31 martie 2022). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

  Cere o ofertă

  inchirieri auto toyota BMW X5
  Locul de ridicare
  Data de ridicare
  Data de returnare
  Adresa de email
  Numar de telefon
  Numele soferului


  Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute

  Prin completare accepti Termenii si Conditiile generale de pe site si politica GDPR.

  Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP