Servicii de inchirieri auto la prețuri competitive !
In Iulie si August (sezon) tarifele pot fi mult mai mari. Completeaza pe site formularul "CERE OFERTA" si revenim cu pret si disponibilitate.
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale
  • imagine mercedes a klasse
  • imagine mercedes gla

Toate mașinile noastre de închiriat sunt mai noi de 3 ani și tarifele includ asigurare CASCO, rovignetă și nu cerem card de credit.
Punem ca broker la dispoziția clienților noștri sute de mașini de închiriat din București precum și din alte 42 de orașe din România. Toate furnizorilor listati sunt mai noi de 3 ani, majoritatea fiind în proporție de peste 90% fabricate după 2022. Mașinile sunt dotate cu aer condiționat precum și cu ABS și airbaguri.

Ce este pretul "de la"?

Pentru a calcula pretul exact si a vedea ce este liber completeaza o cerere de oferta. Pe site afisam doar pretul indicativ valabil pentru extrasezon / luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2024 - 31 martie 2024). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv si pot fi mult mai mari. Completati formularul din pagina masinii dorite pentru a va calcula o oferta concreta de pret in functie de perioada de inchiriere dorita si disponibilitate.

Slobozia este cel mai mare oraș al județului Ialomița, cât și reședința acestuia (45.891 locuitori). Se presupune că orașul a fost ridicat pe ruinele vechii cetăți geto-dacice Netindava (această cetate nu a fost localizată precis).

Denumirea municipiului vine de la cuvântul slobozie, cuvânt de origine slavonă care desemnează libertate, iar în cazul nostru, o localitate scutită de dări. Populația orașului era scutită de dări datorită poziționării sale în Câmpia Bărăganului, zonă expusă atacurilor tătarilor și turcilor, astfel că acest privilegiu încuraja oamenii să se stabilească pe aceste meleaguri.

Știați că:

- În București se află o biserică pe nume Slobozia construită în 1667. Denumirea bisericii nu are legătură cu orașul, însă au origine comună în limba slavonă, biserica fiind de asemenea scutită de taxe?
- Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia este găzduit de clădirea unui fost magazin de mobilă?

Pe teritoriul orașului se găsec două muzee (Muzeul Național al Agriculturii și Muzeul Județean Ialomița). De asemenea, în Slobozia se află Biserica de lemn Poiana - 1737, Catedrala Episcopală - 2004, Mănăstirea Sfinții Voievozi - 1618 și Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului. La numai 7 km de oraș se află Lacul Amara, cât și stațiunea balneară Amara.

Rezervă din timp, până nu este prea târziu. În funcție de gradul de ocupare al flotei, mașinile închiriate pentru lunile iulie și august pot fi cu până la 100% mai scumpe.

Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP