Servicii de inchirieri auto la prețuri competitive !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale

Audi A4 sau similar

Whatsapp

Premium (SDAD)

 • 5
 • 460 L
 • 5
 • AC
 • inchirieri Audi A4
  — 2019 —
 • Diesel 6.5 L/100
 • Preț de la 58,00 € / zi

  Pretul afisat include: TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitat
  Detalii adiționale si răspunsuri

  • Ce include prețul?

   Tarifele afișate includ kilometraj nelimitat, asigurare RCA, rovigneta, și protecție CDW. După completarea formularului sistemul vă calcula automat suma totală de plată în cazul în care închiriați mașina.

  • Toate mașinile sunt ca regula generală mai noi de 3 ani. Ele sunt dotate cu ABS/AFU și aer condiționat. Desi nu putem garanta 100% motorizarea, ci doar clasa din care face parte mașina, fiind mașini atât de noi consumul de carburant este foarte mic.

  Mai multe întrebări? Vedeți secțiunea întrebări frecvente.

  Volum portbagaj:

  460 litri

  Numar de usi:

  4/5

  Transmisie:

  Automată

  Noul Audi A4 se remarca prin alura sa sportivă, eleganță si rafinament. Mașina a fost excelent gândită având nenumărate inovații în comparație cu modelul vechi, precum crearea de mult mai mult spațiu, sporirea confortului printr-o motorizare mai silențioasă, folosirea materialelor de calitate în finisaje de excepție sau ajustarea suspensiilor pentru o și mai bună acuratețe la viraje.

  De asemenea portbagajul este generos, având o capacitate de 460 de litri, iar consumul este scăzut (numai 4.5 litri, în cazul unei motorizări diesel).

  Fiind vorba despre o mașină de clasă superioară, este de la sine înțeles că autoturismul beneficiază de dotări extra care să maximizeze confortul și plăcerea șofatului, precum computerul de bord, sistemul audio performat, sau prizele USB/AUX.

  În mod normal și siguranța este asigurată exemplar prin sisteme de asistență ABS și ESP, cât și prin existenta airbag-urilor (față, lateral și cortină) care asigură protecția întregului habitaclul.  Ce este pretul "de la"?

  Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2022 - 31 martie 2022). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

  Cere o ofertă

  inchirieri auto toyota Audi A4
  Locul de ridicare
  Data de ridicare
  Data de returnare
  Adresa de email
  Numar de telefon
  Numele soferului


  Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute

  Prin completare accepti Termenii si Conditiile generale de pe site si politica GDPR.

  Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP