Servicii de inchirieri auto la prețuri fără egal !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale
  • imagine mercedes a klasse
  • imagine mercedes gla





Toate mașinile noastre de închiriat sunt mai noi de 3 ani și tarifele includ asigurare CASCO, rovignetă și nu cerem card de credit.
Ce este pretul "de la"?

Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2022 - 31 martie 2022). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

Focșaniul este reședința județului Vrancea și este așezat pe granița dintre regiunile istorice Muntenia și Moldova. Supranumit și orașul de pe Milcov, localitatea este cunoscută majorității românilor ca orașul Unirii (în 1859 aici se semnează actul care oficializează unirea principatelor - Moldova și Țara Românească).

Numele orașului se trage de la familia boierească Focșa, cunoscută încă din vremea lui Ștefan cel Mare. Orașul a început să se dezvolte odată cu relațiile comerciale dintre cele două principate române, întrucât drumurile comerciale traversau localitatea.

Știați că:

- În anul 1859, Focșaniul a fost propus ca și capitală a statului însă propunerea a fost respinsă din cauza vecinătății cu Rusia?
- Rezervația Naturală Focul Viu este unică în România?
- Rezervația se află la 37 km de Focșani și este caracterizată de un fenomen natrural în cadrul căruia gazele care ies la suprafață prin fisurile scoarței terestre sunt aprinse de razele soarelui ?

Fiind aflat pe granița istorică a celor două principate, în Focșani se găsește un monument (Borna de Hotar) inaugurat de Nicolae Iorga în 1931 pe locul vechii borne de hotar. De asemenea în oraș se află două biserici ridicate cu secole în urmă, Biserica Prorocul Samuil (construită în 1756) și Biserica Sfântul Nicolae Nou (construită în 1732), alături de alte lăcașe de cult.

Tot în Focșani putem vizita o serie de cinci muzee (Muzeul de Istorie, Muzeul Satului, Muzeul Vrancei, Muzeul de Științe ale Naturii și Mausoleul Eroilor României). Și dacă vrem să încheiem ziua cu un spectacol, Teatrul și Ateneul ne așteaptă cu porțile larg deschise.

Rezervă din timp, până nu este prea târziu. În funcție de gradul de ocupare al flotei, mașinile închiriate pentru lunile iulie și august pot fi cu până la 100% mai scumpe.

Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP