Servicii de inchirieri auto la prețuri competitive !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale

Opel Grandland sau similar

Whatsapp

SUV (CFBR)

 • 5
 • 514 L
 • 5
 • AC
 • inchirieri Opel Grandland X special Opel Grandland X
  — 2019 —
 • Benzină 5.7 L/100
 • Preț de la 51,00 € / zi

  Pretul afisat include: TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitat
  Detalii adiționale si răspunsuri

  • Ce include prețul?

   Tarifele afișate includ kilometraj nelimitat, asigurare RCA, rovigneta, și protecție CDW. După completarea formularului sistemul vă calcula automat suma totală de plată în cazul în care închiriați mașina.

  • Toate mașinile sunt ca regula generală mai noi de 3 ani. Ele sunt dotate cu ABS/AFU și aer condiționat. Desi nu putem garanta 100% motorizarea, ci doar clasa din care face parte mașina, fiind mașini atât de noi consumul de carburant este foarte mic.

  Mai multe întrebări? Vedeți secțiunea întrebări frecvente.

  Volum portbagaj:

  514 litri

  Numar de usi:

  4/5

  Transmisie:

  Automată

  Noul Opel Grandland X uimeste prin revenirea la design-ul fluid, lucru care îi conferă dealtfel, mai multă eleganța. Iar dacă exteriorul este unul deosebit, interiorul ne surprinde prin eleganța și rafinamenul design-ului, cât și prin confortul sporit oferit de volanul încălzit.

  Printre dotarile gamei, se numara si Cruise Control Adaptiv, Keyless Go, haion electric, scaune cu încălzite, cât și o cameră video care să asiste mersul cu spatele. Fiind o mașină extrem de puternică, care este capabilă să ajungă pe cele mai abrupte creste, Grandland X va avea un consum mediu de 7.2 litri la suta de kilometri.

  Însă atuul major al acestei mașini este performanța de care da dovada pe terenuri accidentate, performanță înbunătățită acum de suspensiile reglabile, care permit variații de până la 10 cm. Un alt lucru inovator este sistemul de transmisie care care ajută masina să treaca cu ușurință peste situațiile dificile.

  Ce este pretul "de la"?

  Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2022 - 31 martie 2022). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

  Cere o ofertă

  inchirieri auto toyota Opel Grandland X
  Locul de ridicare
  Data de ridicare
  Data de returnare
  Adresa de email
  Numar de telefon
  Numele soferului


  Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute

  Prin completare accepti Termenii si Conditiile generale de pe site si politica GDPR.

  Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP