Servicii de inchirieri auto la prețuri fără egal !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale
  • imagine mercedes a klasse
  • imagine mercedes gla

Toate mașinile noastre de închiriat sunt mai noi de 3 ani și tarifele includ asigurare CASCO, rovignetă și nu cerem card de credit.
Ce este pretul "de la"?

Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2022 - 31 martie 2022). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

Râmnicu Vâlcea este cel mai mare oraș al județului Vâlcea și totodată reședința acestuia. Municipiul a înregistrat o populație de 92,573 locuitori la recensământul din 2011. Orașul este poziționat în centrul României. Prima atestare documentară a localității are loc în timpul domniei lui Mircea cel Bătrân, când acesta menționază orașul într-un hristov, în anul 1389.

Dealtfel, în centrul orașului se regăsește Curtea Domneasă a strălucitului voievod. Dea lungul anilor s-au pastrat din acest edificiu doar zidurile cetății, care în prezent înconjoară parcul central (Parcul Mircea cel Bătrân).

Alături de Curtea Domnească, la numai câțiva kilometri de oraș, ridicată pe o poziție dominantă in nordul localități, se află Cetățuia (ridicată în secolele XIV-XV), cunoscută ca un celebru simbol al orașului. Aici, într-o seară geroasă de ianuarie a fost asasinat Radu de la Afumați de către boierii trădători, Neagoe și Drăgan. Cetățuia a fost ridicată cu scopul de a întări protecția militară a Cetății de Scaun, lucru facilitat și de poziția dominantă a acesteia.

Știați că:

- Primul Congres al Ligii Culturale realizat după întregirea României în 1919, are loc la Râmnicu Vâlcea în data de 1 iulie 1920. Congresul a fost prezidat de Nicolae Iorga?
- Județul Vâlcea este primul județ atestat documetar de pe teritoriul actual al României în data de 8 ianuarie 1392?
- Parcul Zăvoi a fost construit pe amplasamentul unei foste grădini zoologice, iar în unele cazuri, adăposturile animalelor au fost transformate în localuri, cum este cazul barului La Bârlog?

Râmnicu Vâlcea este situat la poalele munților, în Subcarpații Getici, fiind amplasat aproape central în cadrul României. Orașul este străbătut de râul Olt, acesta formând în vecinătatea municipiului o celebră zonă turistică (Valea Oltului). Climatul este unul temperat, cu temperaturi ceva mai scăzute decât mediile naționale, datorită vecinătății munților (9°C) și precipitații mai abundente decât valorile medii (650-700 mm anual).

În Râmnicu Vâlcea putem vizita Muzeul de Artă (unde sunt expuse picturi semnate de Nicolae Grigorescu și Gheoghe Pătrașcu pe lângă alte lucrări artistice), Casa Memorială Anton Pann, Complexul Muzeistic Gheorghe Magheru (aici se găsesc obiecte care au aparținut generalui Gheorghe Magheru, iar cu ajutorul ghidului puteti afla lucruri inedite despre viața și activitatea marele om politic), Parcul Mircea cel Bătrân, Parcul Zăvoi, cât și o densă rețea de biserici și mănăstiri.

Rezervă din timp, până nu este prea târziu. În funcție de gradul de ocupare al flotei, mașinile închiriate pentru lunile iulie și august pot fi cu până la 100% mai scumpe.

Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP