Servicii de închirieri auto la prețuri fără egal !

Închirieri de mașini în Vâlcea

Servicii de închirieri auto cu livrare complet gratuită și non-stop

Program livrare:

Non - Stop

Cel mai mic preț

Chevrolet Spark, 10€/zi

Puncte de livrare

2

Râmnicu Vâlcea este cel mai mare oraș al județului Vâlcea și totodată reședința acestuia. Municipiul a înregistrat o populație de 92,573 locuitori la recensământul din 2011. Orașul este poziționat în centrul României. Prima atestare documentară a localității are loc în timpul domniei lui Mircea cel Bătrân, când acesta menționază orașul într-un hristov, în anul 1389.

Dealtfel, în centrul orașului se regăsește Curtea Domneasă a strălucitului voievod. Dea lungul anilor s-au pastrat din acest edificiu doar zidurile cetății, care în prezent înconjoară parcul central (Parcul Mircea cel Bătrân).

Alături de Curtea Domnească, la numai câțiva kilometri de oraș, ridicată pe o poziție dominantă in nordul localități, se află Cetățuia (ridicată în secolele XIV-XV), cunoscută ca un celebru simbol al orașului. Aici, într-o seară geroasă de ianuarie a fost asasinat Radu de la Afumați de către boierii trădători, Neagoe și Drăgan. Cetățuia a fost ridicată cu scopul de a întări protecția militară a Cetății de Scaun, lucru facilitat și de poziția dominantă a acesteia.

Știați că:

- Primul Congres al Ligii Culturale realizat după întregirea României în 1919, are loc la Râmnicu Vâlcea în data de 1 iulie 1920. Congresul a fost prezidat de Nicolae Iorga?
- Județul Vâlcea este primul județ atestat documetar de pe teritoriul actual al României în data de 8 ianuarie 1392?
- Parcul Zăvoi a fost construit pe amplasamentul unei foste grădini zoologice, iar în unele cazuri, adăposturile animalelor au fost transformate în localuri, cum este cazul barului La Bârlog?


Mini ghid turistic

Cere o ofertă

Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute.

Detaliile tale Personale

Lipseste numele dvs.
Adresa de e-mail lipseste.Adresa de email este gresita.
Numarul de telefon lipseste!
Lipseste masina dorita!

Livrare & Predare

Lipseste locul de ridicare.
la ora Data de ridicare lipseste.
Lipseste locul de returnare!
la ora Data de returnare lipseste.

Date Aditionale

Codurile de reducere pot fi gasite pe pagina noastra de Facebook in anumite perioade. Pentru a le vedea va trebui sa dati LIKE pe Facebook paginii https://www.facebook.com/carpro.ro

Prin plasarea unei cereri declaraţi ca aţi citit şi acceptaţi termenii de inchiriere
Comenzi telefonice: 0734 80 43 83