Servicii de inchirieri auto la prețuri fără egal !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale

Fiat Tipo sau similar

Whatsapp

Sedan (CDMV)

 • 5
 • 440 L
 • 5
 • AC
 • inchirieri Fiat Tipo
  — 2019 —
 • Benzină 6.3 L/100
 • Preț de la 24,00 € / zi

  Pretul afisat include: TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitat
  Detalii adiționale si răspunsuri

  • Ce include prețul?

   Tarifele afișate includ kilometraj nelimitat, asigurare RCA, rovigneta, și protecție CDW. După completarea formularului sistemul vă calcula automat suma totală de plată în cazul în care închiriați mașina.

  • Toate mașinile sunt ca regula generală mai noi de 3 ani. Ele sunt dotate cu ABS/AFU și aer condiționat. Desi nu putem garanta 100% motorizarea, ci doar clasa din care face parte mașina, fiind mașini atât de noi consumul de carburant este foarte mic.

  Mai multe întrebări? Vedeți secțiunea întrebări frecvente.

  Volum portbagaj:

  440 litri

  Numar de usi:

  4/5

  Transmisie:

  Manuală

  Cautați o mașină medie, economică (cu un consum mediu de 5 litri la suta de kilometri) cu care să va puteți strecura prin oraș? Doriți sa beneficiați de siguranță la drum lung, cât și de un spațiu de depozitare specific unui sedan? Vă recomandăm Fiat Tipo.

  Consumul redus, confortul pasagerilor cât și spațiul de depozitare (porbagajul are un volum de 440 litri, iar banchetele din spate sunt amplasate în sistem ⅔ putând fi rabatate în diverse poziții) sunt criteriile de bază care recomandă această masină.

  Fiat Tipo mai dispune de închidere centralizată, un sistem automat de reglare a temperaturii, cât și de un sistem audio de acuratețe (2-DIN cu 4 boxe, 2 twitere, dar și conexiuni AUX, USB și Bluetooth). Iar în privința siguranței dumneavoastră, mașina dispunde de multiple airbaguri (față, laterale), sisteme ABS și ESP, cât și de mici detalii care aduc un plus de siguranță (luneta dispune de stropitor și stergător, faruri automate, semnalizare prin atingere, uși cu deblocare automată în caz de impact, cât și oprire automată a motorului atunci când cheia nu este în apropiere).
  Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA + CDW cu exces, si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 septembrie 2021 - 15 iunie 2022). Pentru alte perioade (de exemplu pentru 15 iunie - 01 septembrie 2021) tarifele variaza masiv. Completati formularul din dreapta pentru a va calcula o oferta concreta de pret in functie de perioada de inchiriere dorita si disponibilitate.

  Cere o ofertă

  inchirieri auto toyota Fiat Tipo
  Locul de ridicare
  Data de ridicare
  Data de returnare
  Adresa de email
  Numar de telefon
  Numele soferului


  Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute

  Prin completare accepti Termenii si Conditiile generale de pe site si politica GDPR.

  Comenzi telefonice: 0734 80 43 83
  Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP