Servicii de inchirieri auto la prețuri fără egal !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale
  • imagine mercedes a klasse
  • imagine mercedes gla

Toate mașinile noastre de închiriat sunt mai noi de 3 ani și tarifele includ asigurare CASCO, rovignetă și nu cerem card de credit.
Ce este pretul "de la"?

Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2022 - 31 martie 2022). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

Târgoviște este reședința județului Dâmbovița și cel mai mare oraș al acestuia. Populația sa este de circa 89.000 de locuitori iar orașul este situat într-o zonă de câmpie, în partea de sud a țării. O bună parte din istoria Țării Românești se leagă de acest oraș, întrucât din 1396 și până în 1714, Târgoviștea a fost capitala regatului.

Datorită acestui statut, timp de trei secole, Târgoviște a reprezentat unul dintre cele mai importante centre economice, militare și culturale din sudul României actuale.

După cum sugerează și numele, Târgoviște a fost un important centru comercial în perioada medievală. Aici se schimbau mărfuri aduse de pe cuprinsul a trei continente. Denumirea provine din slavonă, unde termenul torgovâi semnifică negoț, comerț.

Știați că:

- Vlad Țepeș a avut cetatea de scaun la Târgoviște?
- Nicolae Ceaușescu și Elena Ceaușescu au fost găsiți și executați în decembrie 89 în Târgoviște?
- Curtea Domnească de pe teritoriul Târgoviștei este cea mai bine conservată cetate aulică de pe teritoriul actual al României?
- Gara de Nord din București a fost inițial denumită Gara Târgoviște?

Târgoviște este situat în partea sud-estică a țării, în subdiviziunea cu același nume a Câmpiei Române. Orașul este străbătut de râul Ialomița. Climatul este unul temperat cu medii anuale și precipitații specifice zonelor de câmpie. Datorită rețelei rutiere favorabile din Târgoviște puteti ajunge în mai puțin de o oră în București sau Ploiești.

Fosta capitală a Țării Românești mai păstrează și astăzi urmele cetății de scaun. Ruinele castelului sunt deschise vizitatorilor, iar zidurile de apărare cât și turnurile de supreveghere au fost recondiționate recent astfel încât Turnul Chindiei (ridicat de Vlad Țepeș) oferă vizitatorilor o priveliște panoramică asupra orașului. În vecinătatea cetății se află o zonă de agrement în cadrul căreia se găsesc o grădină zoologică, un lac cu debarcader, cât și nenumărate spații verzi amenajate pentru promenadă sau joaca copiilor.

Lângă ruinele cetății se găsește Biserica Domnească, ridicată în jurul anului 1580, în timpul domniei lui Constantin Brâncoveanu. Pictura din biserică datează din secolul XVIII (anul 1702) și este realizată de pictorul Constantinos.

Rezervă din timp, până nu este prea târziu. În funcție de gradul de ocupare al flotei, mașinile închiriate pentru lunile iulie și august pot fi cu până la 100% mai scumpe.

Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP