Servicii de inchirieri auto la prețuri competitive !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale

VW Passat sau similar

Whatsapp

Sedan (PLMR)

 • 5
 • 586 L
 • 5
 • AC
 • inchirieri VW Passat
  — 2019 —
 • Benzină 6.3 L/100
 • Preț de la 45,00 € / zi

  Pretul afisat include: TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitat
  Detalii adiționale si răspunsuri

  • Ce include prețul?

   Tarifele afișate includ kilometraj nelimitat, asigurare RCA, rovigneta, și protecție CDW. După completarea formularului sistemul vă calcula automat suma totală de plată în cazul în care închiriați mașina.

  • Toate mașinile sunt ca regula generală mai noi de 3 ani. Ele sunt dotate cu ABS/AFU și aer condiționat. Desi nu putem garanta 100% motorizarea, ci doar clasa din care face parte mașina, fiind mașini atât de noi consumul de carburant este foarte mic.

  Mai multe întrebări? Vedeți secțiunea întrebări frecvente.

  Volum portbagaj:

  586 litri

  Numar de usi:

  4/5

  Transmisie:

  Manuală

  Noul Volkwagen Passat este renumit pentru 3 lucruri: spațiu foarte mare alocat pasagerilor, consumul redus de carburant (numai 4.4 litri, consum mediu în cazul unei motorizări diesel - consumul fiind extrem de mic si la motorizarile pe benzina), cât și pentru excelenta fiabilitate a autoturismului.

  O altă caracteristică a mașinii o reprezintă portbagajul generos care permite transportarea a 4-5 geamantane voluminoase (avand o capacitate totala de 565 litri), precum si sistemul de inchidere al acestuia care maximizeaza capacitatea utila.

  Fiind vorba despre o mașină germană este de prisos menționarea factorilor de confort și a sistemelor de siguranță. De aceea ne rezumăm în a vă spune că noul Passat dispune de computer de bord, cât și de climă bi-zonală si sistem audio de inalta fidelitate, iar în ceea ce privește siguranța, Passat-ul este asistat de sistemele ABS și ESP, alături de unele dintre cele mai eficiente sisteme de airbag-uri ale producatorului german.

  Ce este pretul "de la"?

  Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2022 - 31 martie 2022). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

  Cere o ofertă

  inchirieri auto toyota VW Passat
  Locul de ridicare
  Data de ridicare
  Data de returnare
  Adresa de email
  Numar de telefon
  Numele soferului


  Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute

  Prin completare accepti Termenii si Conditiile generale de pe site si politica GDPR.

  Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP