Servicii de inchirieri auto la prețuri fără egal !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale

VW Passat sau similar

Whatsapp

Sedan (PLMR)

 • 5
 • 586 L
 • 5
 • AC
 • inchirieri VW Passat
  — 2019 —
 • Benzină 6.3 L/100
 • Preț de la 48 € / zi 40,00 € / zi

  Pretul afisat include: TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitat
  Detalii adiționale si răspunsuri

  • Ce include prețul?

   Tarifele afișate includ kilometraj nelimitat, asigurare RCA, rovigneta, și protecție CDW. După completarea formularului sistemul vă calcula automat suma totală de plată în cazul în care închiriați mașina.

  • Toate mașinile sunt ca regula generală mai noi de 3 ani. Ele sunt dotate cu ABS/AFU și aer condiționat. Desi nu putem garanta 100% motorizarea, ci doar clasa din care face parte mașina, fiind mașini atât de noi consumul de carburant este foarte mic.

  Mai multe întrebări? Vedeți secțiunea întrebări frecvente.

  Volum portbagaj:

  586 litri

  Numar de usi:

  4/5

  Transmisie:

  Manuală

  Noul Volkwagen Passat este renumit pentru 3 lucruri: spațiu foarte mare alocat pasagerilor, consumul redus de carburant (numai 4.4 litri, consum mediu în cazul unei motorizări diesel - consumul fiind extrem de mic si la motorizarile pe benzina), cât și pentru excelenta fiabilitate a autoturismului.

  O altă caracteristică a mașinii o reprezintă portbagajul generos care permite transportarea a 4-5 geamantane voluminoase (avand o capacitate totala de 565 litri), precum si sistemul de inchidere al acestuia care maximizeaza capacitatea utila.

  Fiind vorba despre o mașină germană este de prisos menționarea factorilor de confort și a sistemelor de siguranță. De aceea ne rezumăm în a vă spune că noul Passat dispune de computer de bord, cât și de climă bi-zonală si sistem audio de inalta fidelitate, iar în ceea ce privește siguranța, Passat-ul este asistat de sistemele ABS și ESP, alături de unele dintre cele mai eficiente sisteme de airbag-uri ale producatorului german.

  Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA + CDW cu exces, si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 septembrie 2021 - 15 iunie 2022). Pentru alte perioade (de exemplu pentru 15 iunie - 01 septembrie 2021) tarifele variaza masiv. Completati formularul din dreapta pentru a va calcula o oferta concreta de pret in functie de perioada de inchiriere dorita si disponibilitate.

  Cere o ofertă

  inchirieri auto toyota VW Passat
  Locul de ridicare
  Data de ridicare
  Data de returnare
  Adresa de email
  Numar de telefon
  Numele soferului


  Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute

  Prin completare accepti Termenii si Conditiile generale de pe site si politica GDPR.

  Comenzi telefonice: 0734 80 43 83
  Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP