Servicii de inchirieri auto la prețuri competitive !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale

De unde preluati masina?

CARPRO este o agentie de inchirieri auto care va permite sa ridicati masina din 25 de orase din Romania, precum si din aeroporturile majore: Otopeni - Bucuresti, Constanta, Sibiu, Bacau, Iasi, Suceava, Satu Mare, Cluj, Targu Mures.

Completati in formularul de rezervare locul de livrare dorit. Puteti opta inclusiv pentru livrare in orase fara aeroport, sau pentru ridicare de la domiciliu, sau livrare la sediul nostru.

Livrari in aeroporturi

Oferim livrare si predare gratuita in aeroporturi in cursul orelor de program.

Putem oferi certitudinea clientului ca masina rezervata il va astepta. Rugam clientii sa ne furnizeze numarul de zbor pentru a urmari eventualele intarzaieri ale cursei aeriene. Va putem prelua din zona de rent-a-car a aeroportului, sau pentru a ne asigura ca nu veti astepta, va putem prelua direct de langa biroul de informatii din sala Sosiri Internationale a aeroportului.

Renault Clio

Returnarea se face la Plecari Internationale (Parcarea Externa). Colegii care va vor oferi masina va vor si arata unde va trebui sa o returnati.

De ce acte aveti nevoie la livrare?

Pot folosi un buletin strain sau am nevoie de pasaport? Puteti prezenta orice act de identitate valabil, fie el buletin strain, romanesc, pasaport romanesc sau strain, carte de identitate, si asa mai departe. Singura conditie este ca actul prezentat sa fie valabil la momentul inchirierii auto.

Renault Clio

Pot folosi un permis de conducere strain? Acceptam orice permis de conducere, romanesc sau strain, indiferent de tara emitenta.

Renault ClioRezervă din timp, până nu este prea târziu. În funcție de gradul de ocupare al flotei, mașinile închiriate pentru lunile iulie și august pot fi cu până la 100% mai scumpe.

Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP