Servicii de închirieri auto la prețuri fără egal !

Cine suntem?

CARPRO este o agentie de inchirieri auto (livrarile masinilor se fac insa gratuit in Aeroportul Otopeni si in alte 19 orase si Aeroporturi Internationale din Romania). CARPRO simplifica procesul de rezervare online, si ofera de departe cele mai competitive preturi de pe piata autohtona.

Ne puteti gasi si pe Facebook, unde peste 500 de clienti ne recomanda.

De unde preluati masina?

CARPRO este o agentie de inchirieri auto care va permite sa ridicati masina din 25 de orase din Romania, precum si din aeroporturile majore: Otopeni - Bucuresti, Constanta, Sibiu, Bacau, Iasi, Suceava, Satu Mare, Cluj, Targu Mures.

Completati in formularul de rezervare locul de livrare dorit. Puteti opta inclusiv pentru livrare in orase fara aeroport, sau pentru ridicare de la domiciliu, sau livrare la sediul nostru.

Livrari in aeroporturi

Oferim livrare si predare gratuita in aeroporturi in cursul orelor de program.

Putem oferi certitudinea clientului ca masina rezervata il va astepta. Rugam clientii sa ne furnizeze numarul de zbor pentru a urmari eventualele intarzaieri ale cursei aeriene. Va putem prelua din zona de rent-a-car a aeroportului, sau pentru a ne asigura ca nu veti astepta, va putem prelua direct de langa biroul de informatii din sala Sosiri Internationale a aeroportului.

Renault Clio

Returnarea se face la Plecari Internationale (Parcarea Externa). Colegii care va vor oferi masina va vor si arata unde va trebui sa o returnati.

De ce acte aveti nevoie la livrare?

Pot folosi un buletin strain sau am nevoie de pasaport? Puteti prezenta orice act de identitate valabil, fie el buletin strain, romanesc, pasaport romanesc sau strain, carte de identitate, si asa mai departe. Singura conditie este ca actul prezentat sa fie valabil la momentul inchirierii auto.

Renault Clio

Pot folosi un permis de conducere strain? Acceptam orice permis de conducere, romanesc sau strain, indiferent de tara emitenta.

Renault ClioRenault Clio
Comenzi telefonice: 0734 80 43 83