Servicii de inchirieri auto la prețuri fără egal !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale
  • imagine mercedes a klasse
  • imagine mercedes gla

Toate mașinile noastre de închiriat sunt mai noi de 3 ani și tarifele includ asigurare CASCO, rovignetă și nu cerem card de credit.
Ce este pretul "de la"?

Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2022 - 31 martie 2022). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

Ploieștiul este cel mai mare oraș al județului Prahova și reședința acestuia. Orașul este situat la numai 60 de km de București, fiind un important oraș de tranzit - drumurile care leagă capitala de Transilvania (DN1 respectiv A3) și Moldova traversând orașul.

Ploieștiul este poziționat în vecinătatea bazinului viticol Dealu Mare - Valea Călugărească, dar și a zonei turistice Valea Prahovei (una dintre cele mai importante din România), dar este renumit și datorită exploatării petrolului și a celor patru rafinării aflate pe teritoriul său (este supranumit Capitala aurului negru).

Despre Ploiești există puține informații până spre sfârșitul secolului XVI. Odată cu domnia lui Mihai Viteazul începe și istoria orașului. Domnitorul, în anul 1597 va ridica localitatea la rangul de târg domnesc prin înființarea unei garnizoane pe teritoriul actual al orașului. Din acest moment, cu sprijin domnesc, orașul va deveni un important centru urban.

Știați că:

- Prima rafinărie de petrol din lume a fost construită în anul 1856, la periferia orașului Ploiești?
- Poetul Nichita Stănescu s-a născut în ziua de 31 martie 1933 în orașul Ploiești?
- Leonard Doloftei, cunoscutul pugilist român s-a născut la Ploiești în ziua de 10 aprilie 1970?

Orașul este amplasat în centrul Munteniei, în subunitatea omonimă a Câmpiei Române și este străbătut de râul Dâmbu. Climatul este unul temperat cu o medie anuală de 10,5 °C, similară cu cea națională. Datorită poziționării într-o zonă de câmpie, anual se înregistrează aproximativ 15-20 zile geroase, cât și 20-25 zile caniculare, restul anului înregistrându-se temperaturi moderate.

Din păcate Ploieștiul a pierdut o mare parte din moștenirea sa istorică, fiind afectat de o serie uimitoare de calamități. Inundația din 1837 care a distrus puținele clădiri conservate din secolul XVIII din centrul vechi, incendiul din 1843 care a lovit de această dată centrul nou, cutremurele din 1940, respectiv 1977 care au distrus vechi lăcașe de cult pe lângă locuințe și edificii, cât și bombardamentele din timpul celor două războaie (Ploieștiul a fost bombardat strategic, întrucât petrolul din zonă alimenta o bună parte din mașinăria de război).

Cu toate acestea putem menționa câteva clădiri demne de a fi vizitate în Ploiești: Catedrala Sfântul Ioan Botezătorul, Biserica Domnească, cât și alte lăcașe de cult, Casa Albă, Palatul Culturii, Palatul de Cultură a Sindicatelor și Casa memorială Ion Luca Caragiale. Tot în Ploiești se află Muzeul Național al Petrolului, Muzeul Ceasului, Muzeul de Artă, Muzeul de Biologie și Muzeul de Istorie.

Rezervă din timp, până nu este prea târziu. În funcție de gradul de ocupare al flotei, mașinile închiriate pentru lunile iulie și august pot fi cu până la 100% mai scumpe.

Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP