Servicii de inchirieri auto la prețuri competitive !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale

Logan MCV sau similar

Whatsapp

Combi (ECMV)

 • 5
 • 573 L
 • 5
 • AC
 • inchirieri Logan MCV
  — 2019 —
 • Benzină 5.7 L/100
 • Preț de la 20,00 € / zi

  Pretul afisat include: TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitat
  Detalii adiționale si răspunsuri

  • Ce include prețul?

   Tarifele afișate includ kilometraj nelimitat, asigurare RCA, rovigneta, și protecție CDW. După completarea formularului sistemul vă calcula automat suma totală de plată în cazul în care închiriați mașina.

  • Toate mașinile sunt ca regula generală mai noi de 3 ani. Ele sunt dotate cu ABS/AFU și aer condiționat. Desi nu putem garanta 100% motorizarea, ci doar clasa din care face parte mașina, fiind mașini atât de noi consumul de carburant este foarte mic.

  Mai multe întrebări? Vedeți secțiunea întrebări frecvente.

  Volum portbagaj:

  573 litri

  Numar de usi:

  4/5

  Transmisie:

  Manuală

  Dacă vă aflați într-o vizită de afaceri alaturi de mai multi parteneri, calatoriti cu o familie numeroasă sau aveti bagaje voluminoase, va recomandăm o mașină ideală pentru dumneavoastră. Dacia Logan MCV, a fost proiectat ca mașină de familie, astfel că deține un spațiu de depozitare generos, ajustabil prin posibilitatea rabatării locurilor din spate în sistem ⅓ sau ⅔ în funcție de necesități. Autoturismul este disponibil in varianta de echipare cu 5 locuri.

  Cu un consum redus, de numai 4.5 litri de carburant la suta de kilometri (în cazul unei motorizări diesel, 1.5 DCI) Logan-ul MCV este un partener de călătorie care uimeste prin tinuta de drum, fiabilitate si consum. Mașina este dotată cu radio/cd, AC, iar posibilitatea reglării oglinzilor retrovizoare din interior, electric, contribuie la sporirea confortului dumneavoastră la volan.

  De asemenea, autoturismul este asistat de sisteme de siguranță activă precum ABS, dispune de funcții AFU, respectiv ASR. In plus, sistemul de airbag-uri (frontale) acoperă o mare parte din suprafața habitaclului.

  Nici apropierea sezonului rece nu are de ce să vă îngreuneze planurile, deoarece autoturismele noastre sunt echipate gratuit in sezonul rece cu anvelope de iarnă pentru a ne asigura de confortul și siguranța dumneavoastră.
  Ce este pretul "de la"?

  Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2024 - 31 martie 2024). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

  Cere o ofertă

  inchirieri auto toyota Logan MCV
  Locul de ridicare
  Data de ridicare
  Data de returnare
  Adresa de email
  Numar de telefon
  Numele soferului


  Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute

  Prin completare accepti Termenii si Conditiile generale de pe site si politica GDPR.

  Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP