Servicii de închirieri auto la prețuri fără egal !

Închirieri de mașini în Pitești

Servicii de închirieri auto cu livrare complet gratuită și non-stop

Program livrare:

Non - Stop

Cel mai mic preț

Chevrolet Spark, 10€/zi

Puncte de livrare

2

Situat într-o zonă de câmpie, municipiul Pitesti este reședința județului Argeș și cel mai mare oraș al acestuia. Este renumit pentru Uzina Dacia, care se află la numai câțiva kilometri de oraș, în apropierea localitații Mioveni - care dealtfel asigură Piteștiului un important aport economic cât și industrial.

Autostrada A1 leagă orașul de București, fapt care transformă Piteștiul într-un important punct de tranzit. De asemenea, în vecinătatea orașului (aproximativ 50 km) se mai găsesc alte două orașe importante din punct de vedere istoric - Câmpulung Muscel și Curtea de Argeș.

Piteștiul s-a dezvoltat fulminant în ultimele secole ale mileniului trecut, deoarece în anul 1746 localitatea număra circa 250 de case care adăposteau aproximativ 1.250 de locuitori. În prezent Piteștiul are o populație de 155.383 de locuitori și este împărțit în treisprezece cartiere.

Știați că:

- La doar câțiva metri de Consiliul Județean în perioada comunistă se găsea un restaurant supranumit ”La Cățeaua Leșinată”?
- Piteștiul este cunoscut și sub numele de Orașul Lalelelor datorită festivalului pe care îl găzduiește în fiecare primăvară (Simfonia Lalelelor)?
- Unul dintre martorii ororilor comuniste este Penitenciarul Pitesti. Aici au fost închiși deținuții politici în primii ani ai comunismului?
- Nicolae Dobrin, supranumit Gâscanul sau Prințul din Trivale s-a născut în Pitești și este unul dintre cei mai valoroși jucători de fotbal români ai tuturor timpurilor?


Mini ghid turistic

Cere o ofertă

Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute.

Detaliile tale Personale

Lipseste numele dvs.
Adresa de e-mail lipseste.Adresa de email este gresita.
Numarul de telefon lipseste!
Lipseste masina dorita!

Livrare & Predare

Lipseste locul de ridicare.
la ora Data de ridicare lipseste.
Lipseste locul de returnare!
la ora Data de returnare lipseste.

Date Aditionale

Codurile de reducere pot fi gasite pe pagina noastra de Facebook in anumite perioade. Pentru a le vedea va trebui sa dati LIKE pe Facebook paginii https://www.facebook.com/carpro.ro

Prin plasarea unei cereri declaraţi ca aţi citit şi acceptaţi termenii de inchiriere
Comenzi telefonice: 0734 80 43 83