Servicii de inchirieri auto la prețuri fără egal !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale
  • imagine mercedes a klasse
  • imagine mercedes gla

Toate mașinile noastre de închiriat sunt mai noi de 3 ani și tarifele includ asigurare CASCO, rovignetă și nu cerem card de credit.
Ce este pretul "de la"?

Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2022 - 31 martie 2022). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

Situat într-o zonă de câmpie, municipiul Pitesti este reședința județului Argeș și cel mai mare oraș al acestuia. Este renumit pentru Uzina Dacia, care se află la numai câțiva kilometri de oraș, în apropierea localitații Mioveni - care dealtfel asigură Piteștiului un important aport economic cât și industrial.

Autostrada A1 leagă orașul de București, fapt care transformă Piteștiul într-un important punct de tranzit. De asemenea, în vecinătatea orașului (aproximativ 50 km) se mai găsesc alte două orașe importante din punct de vedere istoric - Câmpulung Muscel și Curtea de Argeș.

Piteștiul s-a dezvoltat fulminant în ultimele secole ale mileniului trecut, deoarece în anul 1746 localitatea număra circa 250 de case care adăposteau aproximativ 1.250 de locuitori. În prezent Piteștiul are o populație de 155.383 de locuitori și este împărțit în treisprezece cartiere.

Știați că:

- La doar câțiva metri de Consiliul Județean în perioada comunistă se găsea un restaurant supranumit ”La Cățeaua Leșinată”?
- Piteștiul este cunoscut și sub numele de Orașul Lalelelor datorită festivalului pe care îl găzduiește în fiecare primăvară (Simfonia Lalelelor)?
- Unul dintre martorii ororilor comuniste este Penitenciarul Pitesti. Aici au fost închiși deținuții politici în primii ani ai comunismului?
- Nicolae Dobrin, supranumit Gâscanul sau Prințul din Trivale s-a născut în Pitești și este unul dintre cei mai valoroși jucători de fotbal români ai tuturor timpurilor?

Piteștiul este situat în partea central-sudică a României, aflându-se în subdiviziunea cu același nume a Câmpiei Române. Orașul este traversat de două râuri, Argeș și Râul Doamnei. Climatul este temperat, cu o temperatură medie anuală de 9°C (un pic mai ridicată decât media națională) și precipitații înscrise între valorile 680-700 mm anual (de asemenea, mai ridicate decât cele naționale).

Etimologia cuvântului nu este certă. Nicolae Iorga era de părere că Pitești provine de la Pitul. Iar Iorgu Iordan considera că antroponimul se trage de la pitea, cuvânt care înseamnă pită, pâine. Atestarea documentară a orașului survine în anul 1388 și este legată de domnia lui Mircea cel Bătrân (cronica amintind că domnitorul a consolidat Mănăstirea Cozia - ”o moară în hotarul Piteștilor”). Iar prima mențiune ca oraș este consemnată în anul 1510.

Cu toate acestea Piteștiul este un oraș care a cunoscut o dezvoltare uimitoare în ultimul secol al mileniului trecut, lucru care este vizibil de altfel în modul în care este conceput arhitectonic. Piteștiul reprezintă o parte din istoria fotbalului românesc (datorită echipei FC Argeș), este centru universitar, găzduiește un teatru de stat și unul dintre cele mai frumoase festivaluri din Romania - Simfonia Lalelelor.

Rezervă din timp, până nu este prea târziu. În funcție de gradul de ocupare al flotei, mașinile închiriate pentru lunile iulie și august pot fi cu până la 100% mai scumpe.

Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP