Servicii de inchirieri auto la prețuri competitive !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale

Mercedes GLA sau similar

Whatsapp

(PGBR)

 • 5
 • 421 L
 • 5
 • AC
 • inchirieri Mercedes GLA
  — 2019 —
 • Diesel 6.5 L/100
 • Preț de la 49,00 € / zi

  Pretul afisat include: TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitat
  Detalii adiționale si răspunsuri

  • Ce include prețul?

   Tarifele afișate includ kilometraj nelimitat, asigurare RCA, rovigneta, și protecție CDW. După completarea formularului sistemul vă calcula automat suma totală de plată în cazul în care închiriați mașina.

  • Toate mașinile sunt ca regula generală mai noi de 3 ani. Ele sunt dotate cu ABS/AFU și aer condiționat. Desi nu putem garanta 100% motorizarea, ci doar clasa din care face parte mașina, fiind mașini atât de noi consumul de carburant este foarte mic.

  Mai multe întrebări? Vedeți secțiunea întrebări frecvente.

  Volum portbagaj:

  421 litri

  Numar de usi:

  4/5

  Transmisie:

  Automată

  Una dintre cele mai cunoscute mărci germane, dacă nu cea mai cunoscută, este Mercedes-Benz. Prin design-ul inovator si radical, noua Clasa GLA de la Mercedes a rupt tiparele clasice. Producatorul a adus pe piață un SUV premium cu trăsături agresive, mai mult spațiu pentru pasageri, cât și un portbagaj generos de 421 litri.

  Fiind vorba despre o mașină germană puține lucruri ar mai fi de spus. Autoturismul este disponibil în varianta full-options și are un consum de numai 4.2 litri la suta de kilometri (în cazul unei motorizări diesel).

  Trebuie menționată iscusința desăvârșită a proiectanților care au construit o mașină fantastică, cu un design excelent, cu un motor și o cutie de viteza setata perfect și un interior amenajat într-un mod fara cusur.

  În ceea ce privește siguranța, autoturismul este dotat cu sisteme de siguranță precum asistența ABS și ESP, dar și un sistem complex de airbag-uri care să asigure protecție deplină tuturor pasagerilor.

  Ce este pretul "de la"?

  Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2024 - 31 martie 2024). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

  Cere o ofertă

  inchirieri auto toyota Mercedes GLA
  Locul de ridicare
  Data de ridicare
  Data de returnare
  Adresa de email
  Numar de telefon
  Numele soferului


  Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute

  Prin completare accepti Termenii si Conditiile generale de pe site si politica GDPR.

  Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP