Servicii de inchirieri auto la prețuri competitive !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale

Intrebari Frecvente

Ce includ preturile?

Toate tarifele afisate includ TVA, asigurare RCA, rovigneta, kilometraj nelimitat si livrare si returnare la aeroport. Pretul total afisat de sistem include automat si taxele de livrare sau returnare nocturna. Spre deosebite de alte companii, permitem plata inchirierii cu cu card de debit (nu solicitam card de credit) atata timp cat cardul de debit este pe numele soferului si VISA sau MAESTRO, indiferent ca este romanesc sau strain. Varsta minima acceptata pentru soferul masinii este de 23 ani cu 3 ani de vechime a permisului. Sistemul afiseaza in prima pagina un pret de pornire indicativ (cea mai avantajoasa rata detectata automata) iar dupa introducerea datelor, in functie de data exacta de inchiriere va interoga disponibilitatea tarifara a masinilor - sistemul va afisa si garantia furnizorului cu cea mai buna rata tarifara.

Ce este garantia?

Garantia este o suma blocata la ridicarea masinii, cand primiti cheile masinii, si este folosita pentru a va penaliza in cazul in care returnati masina cu daune. Anumite tipuri de daune sunt excluse de la asigurare - nici o asigurare nu va acoperi daunele nedeclarate, fuga de la locul accidentului, cazul in care conduceti baut, sau incredintati fara acceptul furnizorului masina unei alte persoane - si multe altele, ele aparand detaliate in contractgul de inchiriere. Puteti consulta sau solicita prin pagina de contact copia contractului cu furnizorul pentru a intelege care sunt toate cazurile neacoperite de asigurare.

Cand este comanda confirmata?

Comanda devine confirmata doar atunci cand primiti de la noi un mail cu titlul "CONFIRMARE COMANDA". Pana in acel moment, comanda nu este confirmata. Intre momentul vizualizarii ofertei si al platii avansului sau a taxei de serviciu, disponibilitatea masinii se poate schimba, caz in care va vom returna sau respinge la incasare avansul. De exemplu daca 2 clienti completeaza aproape simultan formularul pentru o masina, si stocul disponibil pe fix acele date este de 1 unitate pe orasul solicitat, al doilea client va primi refuz la plata si returnarea avansului fara vreo penalizare.

Ce inseamna "sau similar"?

Ca regula generala toate companiile de inchirieri auto din lume grupeaza masinile in clase de inchiriere. Metodologia de clasificare se numeste ACRISS. De exemplu Renault Clio, VW Polo, Hyundai i20, Toyota Yaris, Honda Jazz fac parte din aceeasi clasa, avand pret identic si fiind interschimbabile. Datorita naturii activitatii, intelegeti si acceptati ca puteti primi orice masina din clasa garantata sau din clasa superioara, pretul ramanand acelasi. De exemplu un client care a rezervat VW Polo poate primi VW Golf sau Ford Focus in cazul in care clasa rezervata are o dauna, defectiune, sau indisponibilitate.

Cine suntem?

Acest website este operat de SC UNIRENT SOFTWARE SRL, telefon +40 734 80 43 83 broker de inchirieri auto cu sediul in Drumul Garii Odai 2-4-6, CUI RO37446534 si J23/964/2020. Comparam tarifele firmelor de inchirieri auto si va oferim acces la masini si preturi de inchiriat de la furnizori multipli de renume.

Rezervă din timp, până nu este prea târziu. În funcție de gradul de ocupare al flotei, mașinile închiriate pentru lunile iulie și august pot fi cu până la 100% mai scumpe.

Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP