Servicii de inchirieri auto la prețuri fără egal !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale
  • imagine mercedes a klasse
  • imagine mercedes gla

Toate mașinile noastre de închiriat sunt mai noi de 3 ani și tarifele includ asigurare CASCO, rovignetă și nu cerem card de credit.
Ce este pretul "de la"?

Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2022 - 31 martie 2022). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

Galațiul este reședința județului Galați și totodată, cel mai mare oraș al acestuia. În perioada evului mediu Galațiul a fost într-o continuă dezvoltare, întrucât, după cucerirea cetăților Chilia și Cetatea Albă (1484), cât și a Brăilei (1540) de către turci, Galațiul va rămâne singurul port comercial al principatului Moldova.

La fel ca Brăila, Galațiul a fost ars din temelii în timpul războaielor ruso-turce (secolele XVIII-XIX) care au devastat zona sud-estică a actualului teritoriu românesc. Orașul este aproape unit de orașul învecinat (Brăila) astfel că localnicii spun în glumă că de fapt ar exista un singur oraș, pe nume Galați-Brăila.

Știați că:

- Combinatul siderurgic de la Galați a fost construit în 1961 fiind în acea perioadă cel mai mare din Europa?
- Prima cursă aeriană din România a avut loc în anul 1926 între Galați și București?
- Cartierul "Două Babe" din Galați poartă numele unei crime tragice care a avut loc în 1980 pe actualul teritoriu al orasului?

În Galați obiectivele turistice se găsesc în număr foarte mare. O catalogare a lor se poate face astfel: muzee (Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, Muzeul de Istorie, Muzeul de Artă Vizuală, Muzeul Satului, Muzeul de Medalistică, Filatelie și Numismatică și Casa Colecțiilor), lăcașe de cult (dintre care vom menționa Biserica fortificată Sfânta Precista, Sinagoga, Biserica Grecească), clădiri istorice (Palatul Administrativ, Palatul Navigației, Casa Robescu, Casa Costache Negri și Casa Lambrinidi) cât și nenumărate spații de relaxare și promenadă (Faleza Dunării, Grădina Publică, Grădina Botanică, Grădina Zoologică, cât și o serie de 6 parcuri).

Rezervă din timp, până nu este prea târziu. În funcție de gradul de ocupare al flotei, mașinile închiriate pentru lunile iulie și august pot fi cu până la 100% mai scumpe.

Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP