Servicii de inchirieri auto la prețuri competitive !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale

Seat Toledo sau similar

Whatsapp

Sedan (CLMR)

 • 5
 • 500 L
 • 5
 • AC
 • inchirieri Seat Toledo special Seat Toledo
  — 2019 —
 • Benzină 5.2 L/100
 • Preț de la 29,00 € / zi

  Pretul afisat include: TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitat
  Detalii adiționale si răspunsuri

  • Ce include prețul?

   Tarifele afișate includ kilometraj nelimitat, asigurare RCA, rovigneta, și protecție CDW. După completarea formularului sistemul vă calcula automat suma totală de plată în cazul în care închiriați mașina.

  • Toate mașinile sunt ca regula generală mai noi de 3 ani. Ele sunt dotate cu ABS/AFU și aer condiționat. Desi nu putem garanta 100% motorizarea, ci doar clasa din care face parte mașina, fiind mașini atât de noi consumul de carburant este foarte mic.

  Mai multe întrebări? Vedeți secțiunea întrebări frecvente.

  Volum portbagaj:

  500 litri

  Numar de usi:

  4/5

  Transmisie:

  Manuală

  Seat Toledo, concureaza cu Skoda Rapid si Fiat Tipo. Este acum mai dinamic și mai elegant ca niciodată, fiind o mașină cu o personalitate puternică, vizibilă până la cel mai mic detaliu al design-ului. Cu un interior inteligent construit pentru a vă oferi condiții optime de deplasare, autoturismul dispune de un computer de bord care datorită funcției ECO vă va optimiza consumul de carburant.

  Masina este dotata si cu difuzoare de acuratețe superioară. De asemene mașina are un consum redus de carburant (numai 5.1 litri).

  Din punctul de vedere al siguranței, mașina este dotată cu un sistem inteligent de protecție ce cuprinde ABS, ESP, dar și un sistem complex de airbag-uri. Un alt atu al acestei mașini este sistemul de suspensie de înaltă tehnologie care aduce un răspuns prompt în viraje, dar și o dinamică superioară a condusului.

  Ce este pretul "de la"?

  Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2024 - 31 martie 2024). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

  Cere o ofertă

  inchirieri auto toyota Seat Toledo
  Locul de ridicare
  Data de ridicare
  Data de returnare
  Adresa de email
  Numar de telefon
  Numele soferului


  Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute

  Prin completare accepti Termenii si Conditiile generale de pe site si politica GDPR.

  Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP