Servicii de inchirieri auto la prețuri competitive !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale
  • imagine mercedes a klasse
  • imagine mercedes gla

Toate mașinile noastre de închiriat sunt mai noi de 3 ani și tarifele includ asigurare CASCO, rovignetă și nu cerem card de credit.
Ce este pretul "de la"?

Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2022 - 31 martie 2022). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

Aradul este cel mai mare oraș al județului omonim și reședința acestuia. Cu o populație de 172.827 locuitori, localitatea este traversată de râul Mureș. Este unul dintre cele mai importante orașe din vestul țării din punct de vedere cultural, industrial și economic. Prima atestare a orașului survine în anul 1028.

În perioada evului mediu orașul se va afla de două ori sub stăpânire habsburgică, de două ori sub stăpânire otomană și o dată sub stăpânire românească (Mihai Viteazul va elibera orașul în 1599 de sub stăpânire otomană, reușind să-l mențină sub cârmuirea sa până în anul 1616 când turcii recuceresc teritoriul).

Știați că:

- În Arad se află cel mai mare ștrand în aer liber din Europa, Ștrandul Neptun, aflat pe malul râului Mureș?
- În anul 1846, celebrul compozitor de muzică clasică Franz Liszt a concertat în Arad?
- Prima breaslă formată pe teritoriul Aradului a fost cea a cojocarilor, înființată în 1702?

Pe teritoriul Aradului se găsesc o sumedenie de monumente arhitecturale, dintre care amintim: Cetatea Aradului (construită în a doua jumătate a secolului XVIII), Palatul Administrativ, Palatul Neuman, Palatul de Justiție, Palatul Szantay, Casa cu Lacăt, Turnul de Apă.

Pe lângă acestea mai putem vizita o serie de lăcașe de cult, precum: Biserica sârbească Sfinții Petru și Pavel (1698-1702), Mănăstirea Sfântul Simion Stâlpnicul, Catedrala ortodoxă română Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul sau Sinagoga neoloagă cât și următoarele muzee: Complexul Muzeal Arad, Muzeul Memorial Vasile Goldiș, dar și un număr de 7 galerii de artă.

Rezervă din timp, până nu este prea târziu. În funcție de gradul de ocupare al flotei, mașinile închiriate pentru lunile iulie și august pot fi cu până la 100% mai scumpe.

Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP