Servicii de inchirieri auto la prețuri fără egal !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale

Hyundai Tucson sau similar

Whatsapp

SUV (LLDR)

 • 5
 • 513 L
 • 5
 • AC
 • inchirieri Hyundai Tucson
  — 2019 —
 • Diesel 6.2 L/100
 • Preț de la 60 € / zi 50,00 € / zi

  Pretul afisat include: TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitat
  Detalii adiționale si răspunsuri

  • Ce include prețul?

   Tarifele afișate includ kilometraj nelimitat, asigurare RCA, rovigneta, și protecție CDW. După completarea formularului sistemul vă calcula automat suma totală de plată în cazul în care închiriați mașina.

  • Toate mașinile sunt ca regula generală mai noi de 3 ani. Ele sunt dotate cu ABS/AFU și aer condiționat. Desi nu putem garanta 100% motorizarea, ci doar clasa din care face parte mașina, fiind mașini atât de noi consumul de carburant este foarte mic.

  Mai multe întrebări? Vedeți secțiunea întrebări frecvente.

  Volum portbagaj:

  513 litri

  Numar de usi:

  4/5

  Transmisie:

  Automată

  Noul Hyundai Tucson, inlocuieste IX35, si se remarca prin mai mult spațiu la interior cât și prin confortul sporit. Cu un design exterior împrospătat concureaza modele precum Nissan X Trail, sau Toyota RAV 4. Un atu al acestei mașini îl reprezintă cuplarea/decuplarea automată a funcției 4WD, care permite autoturismului să ruleze în regim 4X4 numai atunci când condițiile de drum o cer.

  Alt sistem inovator este ISG (Stop&Go) care oprește motorul atunci când mașina este blocată în trafic sau așteaptă la semafor, economisind astfel carburant. Fiind o mașină extrem de puternică, care este capabilă să ajungă în locuri greu accesibile, noul Hyundai Tucson va avea un consum mediu de 6.9 litri la suta de kilometri (în cazul unei motorizări diesel).

  Autoturismul este echipat full-options, beneficiind de computer de bord, climă bi-zonală, cât și de un sistem audio performant. Iar siguranța este garantată de sistemele DBC (controlul frânării la coborâre) ABS și ESP, cât și de un sistem de asistență la pornirea din rampă care împiedică alunecarea mașinii.

  Alături de acestea, sistemul complex de airbag-uri cât și echiparea corespunzătoare a autoturismului vă vor oferi maximul de siguranță și confort.

  Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA + CDW cu exces, si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 septembrie 2021 - 15 iunie 2022). Pentru alte perioade (de exemplu pentru 15 iunie - 01 septembrie 2021) tarifele variaza masiv. Completati formularul din dreapta pentru a va calcula o oferta concreta de pret in functie de perioada de inchiriere dorita si disponibilitate.

  Cere o ofertă

  inchirieri auto toyota Hyundai Tucson
  Locul de ridicare
  Data de ridicare
  Data de returnare
  Adresa de email
  Numar de telefon
  Numele soferului


  Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute

  Prin completare accepti Termenii si Conditiile generale de pe site si politica GDPR.

  Comenzi telefonice: 0734 80 43 83
  Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP