Servicii de inchirieri auto la prețuri fără egal !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale
  • imagine mercedes a klasse
  • imagine mercedes gla

Toate mașinile noastre de închiriat sunt mai noi de 3 ani și tarifele includ asigurare CASCO, rovignetă și nu cerem card de credit.
Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA + CDW cu exces, si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 septembrie 2021 - 15 iunie 2022). Pentru alte perioade (de exemplu pentru 15 iunie - 01 septembrie 2021) tarifele variaza masiv. Completati formularul din pagina masinii dorite pentru a va calcula o oferta concreta de pret in functie de perioada de inchiriere dorita si disponibilitate.

Oradea este reședința județului Bihor, dar și cel mai mare oraș al acestuia. Amplasat în vestul țării, la mică distanță de granița cu Ungaria, orașul este străbătut de râul Crișul Repede.

Oradea are o populație de 206.746 de locuitori, din care o parte este reprezentata de minoritățile maghiare, germane și ucrainiene (aproximativ 25%), având în componență și minorități cu ponderi nesemnificative precum minoritatea evreiască sau slovenă. Fiind cel mai important oraș din regiunea istorică Crișana, Oradea a reprezentat de-a lungul timpului un important centru cultural și comercial al Evului Mediu.

Știați că:

- În perioada evului mediu în Cetatea Oradei exista un observator astronomic, iar astronomii din cetate utilizau meridianul Oradei ca meridian 0°?
- În perioada interbelică populația evreiască din Oradea avea o pondere de 20,6%?
- Orașul mai este numit și Orașul celor Unsprezece Poduri, întrucât în Oradea există 11 poduri peste Crișul Repede?

Oradea se află în vecinătatea stațiunilor balneare Băile Felix și Băile 1 mai, la distanțe de 8 km, respectiv 4 km. Alte atracții turistice ale împrejurimilor sunt Craterul de la Betfia (cu o adâncime de 86 metri) și Pârâul Peța, pe valea căruia se găsește o vegetație tropicală unică în Europa.

În oraș putem vizita: Bazilica romano-catolică, Biserica cu lună, Palatul Vulturul Negru, Casa Deutsch, Palatul Ullmann, Palatul Poinar, Sinagoga Zion, Cetatea Oradea, Palatul Apolo, Palatul Moskovits, Palatul Stern, alături și alte monumente arhitecturale. Tot în Oradea se găsesc și două muzee: Muzeul Ady Endre și Complexul Ursulinelor.

Rezervă din timp, până nu este prea târziu. În funcție de gradul de ocupare al flotei, mașinile închiriate pentru lunile iulie și august pot fi cu până la 100% mai scumpe.

Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP