Servicii de inchirieri auto la prețuri fără egal !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale

Mercedes A180 sau similar

Whatsapp

Premium (DDAD)

 • 5
 • 340 L
 • 5
 • AC
 • inchirieri Mercedes A180 special Mercedes A180
  — 2019 —
 • Benzină 6.2 L/100
 • Preț de la 50,4 € / zi 42,00 € / zi

  Pretul afisat include: TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitat
  Detalii adiționale si răspunsuri

  • Ce include prețul?

   Tarifele afișate includ kilometraj nelimitat, asigurare RCA, rovigneta, și protecție CDW. După completarea formularului sistemul vă calcula automat suma totală de plată în cazul în care închiriați mașina.

  • Toate mașinile sunt ca regula generală mai noi de 3 ani. Ele sunt dotate cu ABS/AFU și aer condiționat. Desi nu putem garanta 100% motorizarea, ci doar clasa din care face parte mașina, fiind mașini atât de noi consumul de carburant este foarte mic.

  Mai multe întrebări? Vedeți secțiunea întrebări frecvente.

  Volum portbagaj:

  340 litri

  Numar de usi:

  4/5

  Transmisie:

  Automată

  Dacă doriți o mașină de dimensiuni medii rafinata si eleganta noul model Entry-Level al constructorului german Mercedes - Benz, vă stă la dispoziție. Această mașină, cu toate că are un motor diesel destul de puternic, are un consum mediu de doar 4.5 litri la suta de kilometri.

  Acest model are un interior elegant obtinut prin contraste șarmante si simple, dar si prin tapițarea portierelor. Accesibilitatea este sporită prin comenzile rapide aflate atât la nivelul volanului (bloc optic), cât și de prezența computer-ului de bord cu odometru care poate oferi informații precum durata călătoriei sau numărul de kilometri pe care îi puteți parcurge cu carburantul din rezervor.

  Pe lângă acestea, mașina dispune de un portbagaj cu o capacitate de 340 de litri, ajustabil prin rabatarea scaunelor din spate în sistem ⅔ sau ⅓ în funcție de necesități. Un alt atu al mașinii îl reprezintă sistemul de aer condiționat, dar și porturile USB sau dupa caz AUX.

  Fiind o mașină puternică, A Klasse a fost proiectat cu o siguranță sporită oferită de sistemul ABS și RPAS, prezența airbag-urilor, cât și tensionarea automată a centurilor de siguranță și deblocarea automată a ușilor în caz de impact.
  Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA + CDW cu exces, si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 septembrie 2021 - 15 iunie 2022). Pentru alte perioade (de exemplu pentru 15 iunie - 01 septembrie 2021) tarifele variaza masiv. Completati formularul din dreapta pentru a va calcula o oferta concreta de pret in functie de perioada de inchiriere dorita si disponibilitate.

  Cere o ofertă

  inchirieri auto toyota Mercedes A180
  Locul de ridicare
  Data de ridicare
  Data de returnare
  Adresa de email
  Numar de telefon
  Numele soferului


  Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute

  Prin completare accepti Termenii si Conditiile generale de pe site si politica GDPR.

  Comenzi telefonice: 0734 80 43 83
  Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP