Servicii de inchirieri auto la prețuri competitive !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale
  • imagine mercedes a klasse
  • imagine mercedes gla





Toate mașinile noastre de închiriat sunt mai noi de 3 ani și tarifele includ asigurare CASCO, rovignetă și nu cerem card de credit.
Ce este pretul "de la"?

Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2022 - 31 martie 2022). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

Orașul Sibiu este reședința județului cu același nume și cel mai mare oraș al acestuia. Poziționat în centrul României, Sibiul are o populație de 147.245 locuitori și este un important centru economic (fiind unul dintre orașele României cu nivel ridicat de investiții străine) și cultural (în 2007 a fost ales Capitală Culturală Europeană împreună cu orașul Luxemburg).

Fostă cetate medievală, Sibiul poate fi considerat un oraș cochet, pe care îl putem străbate lesne la pas (centrul vechi ocupă o suprafață infimă din suprafața totală a orașului de 12.164 ha). Dar dacă dorim să vizităm întreg orașul, ori împrejurimile acestuia (Sibiul se află la o distanță de numai 37 kilometri de stațiunea montană Paltiniș, și la doar o ora jumătate de mers cu mașina de unul dintre cele mai frumoase drumuri din lume - Transfăgărășan), sau dacă ne aflăm aici în interes de serviciu ne-ar prinde bine o mașină.

Făcând parte din fostul Regat al Transilvaniei orașul are în componență două minorități care și-au pus amprenta asupra evoluției istorice a acestuia, creând în același timp o importantă diversitate culturală și confesională. Vorbim aici de populația de origine germană, cât și de o importantă comunitate maghiară. De asemenea în Sibiu se mai găsește o mică comunitate evreiască. Aceste comunități aduc un aer cosmopolit localității prin păstrarea limbii și a obiceiurilor în virtutea stabilirii lor pe pământ românesc cu secole în urmă.

Știați că:

- Sibiul a fost de două ori capitala Transilvaniei, între anii 1692-1791, respectiv 1849-1865
- În Sibiu a fost atestat primul spital de pe teritoriul actual al României, în anul 1292
- Prima școală de pe teritoriul actual al României a fost documentată în Sibiu în 1380
- La Sibiu a fost tipărită prima carte în limba română în 1544
- Pe teritoriul Sibiului a avut loc primul experiment cu rachete din lume, realizat de Conrad Haas în anul 1551

Sibiul este poziționat într-o zonă submontană și este străbătut de râul Cibin. Climatul este temperat, însă mediile anuale sunt ceva mai scăzute (6°C) decât în restul țării, din cauza vecinătății masivilor muntoși. Precipitațiile nu depășesc mediile naționale, având un nivel de 600-700 mm anual.

Sibiul a devenit în jurul secolului XIV unul dintre cele mai importante centre de comerț de pe teritoriul actual al României, lucru care a condus la o impresionantă dezvoltare a cetății, anjungând cea mai importantă cetate de origine germană de pe teritoriul Transilvaniei și menținându-și acest statut timp de secole. Principala activitate a populației pe lângă negoț, era meșteșugăritul.

Încă din anul 1376 erau cunoscute nici mai mult nici mai puțin de 19 bresle meșteșugărești. Fiecare breaslă avea însemnele sale (spre exemplu, măcelarii aveau ca însemn un cap de porc) care se mai pot observa și astăzi în basoreliefurile prezente pe fațadele clădirilor din centrul vechi.

Uimitor în cazul Sibiului este faptul că centrul istoric a reușit să se conserve în totalitate de-a lungul perioadei comuniste. Astfel putem să observăm case săsești sau de specific evreiesc în centrul istoric al orașului. În centrul vechi se mai găsește și renumitul Muzeu Brukenthal (primul muzeu din România), cât și Cetatea Sibiului (din care s-au conservat excelent ziduri și turnuri de apărare). Alte atracții turistice de pe teritoriul Sibiului sunt Complexul Național Muzeal Astra, Piața Mare, Piața Huet, cât și nenumărate lăcașe de cult, aparținând diverselor confrerii (Catedrala Ortodoxa, Sinagoga, Biserica Reformată, Biserica Catolică).

Rezervă din timp, până nu este prea târziu. În funcție de gradul de ocupare al flotei, mașinile închiriate pentru lunile iulie și august pot fi cu până la 100% mai scumpe.

Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP