Servicii de inchirieri auto la prețuri competitive !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale

Skoda Rapid sau similar

Whatsapp

Sedan (IDMR)

 • 5
 • 550 L
 • 5
 • AC
 • inchirieri Skoda Rapid
  — 2019 —
 • Benzină 5.8 L/100
 • Preț de la 29,00 € / zi

  Pretul afisat include: TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitat




  Detalii adiționale si răspunsuri

  • Ce include prețul?

   Tarifele afișate includ kilometraj nelimitat, asigurare RCA, rovigneta, și protecție CDW. După completarea formularului sistemul vă calcula automat suma totală de plată în cazul în care închiriați mașina.

  • Toate mașinile sunt ca regula generală mai noi de 3 ani. Ele sunt dotate cu ABS/AFU și aer condiționat. Desi nu putem garanta 100% motorizarea, ci doar clasa din care face parte mașina, fiind mașini atât de noi consumul de carburant este foarte mic.

  Mai multe întrebări? Vedeți secțiunea întrebări frecvente.

  Volum portbagaj:

  550 litri

  Numar de usi:

  4/5

  Transmisie:

  Manuală

  Dacă vă plac mașinile practive, vă recomandăm Skoda Rapid. Această mașină este ideală pentru călătorii de lungă durată, având un interior ce denotă rafinament si un confort sporit, dar și un sistem de siguranță pasivă atent proiectat.

  Dacă tot am pomenit de siguranță, producatorul ceh Skoda a gandit noul Rapid ca o masina de familie, entry level fara a face rabat comparativ cu variantele sale consacrate, precum Skoda Octavia.

  Noua Skoda Rapid este spațioasa, beneficiind de senzori de parcare geamuri electrice, cât și de închidere centralizată. Un plus de confort la volan este dat de existența funcției de pilot automat și a computerului de bord, dar și de acționarea electrică a oglinzilor, existența comenzilor rapide la nivelul volanului, sistemului de aer condiționat sau a sistemului audio radio/CD. Masina este stabila, silentioasa, si dispune de suficienta putere pentru greutatea ei. Consumul de carburant este deosebit de scazut, iar masina este recomandata cu precadere traficului urban datorita usurintei cu care poate fi condusa.
  Ce este pretul "de la"?

  Este pretul in luna ianuarie, la perioade de +31 de zile, in varianta cu garantie standard de 1000-1500 euro in functie de clasa masinii si depozit blocat pe card de credit. Pentru a obtine rata aplicabila completati formularul de "estimare pret" si in functie de masina disponibila revenim cu tariful furnizorului unde este libera. Toate tarifele includ TVA si asigurare RCA si sunt valabile pentru masinile preluate in extrasezon (1 ianuarie 2024 - 31 martie 2024). Pentru oricare alte perioade, in sezonul estival, de Craciun sau de Paste, tarifele variaza masiv.

  Cere o ofertă

  inchirieri auto toyota Skoda Rapid
  Locul de ridicare
  Data de ridicare
  Data de returnare
  Adresa de email
  Numar de telefon
  Numele soferului


  Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute

  Prin completare accepti Termenii si Conditiile generale de pe site si politica GDPR.

  Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP