Servicii de inchirieri auto la prețuri fără egal !
TVA și Rovignetă incluse, kilometraj nelimitat, asistență de urgență și doar mașini fără însemne speciale

Skoda Rapid sau similar

Whatsapp

Sedan (IDMR)

 • 5
 • 550 L
 • 5
 • AC
 • inchirieri Skoda Rapid
  — 2019 —
 • Benzină 4.4 L/100
 • Preț de la 28,8 € / zi 24,00 € / zi

  Pretul afisat include: TVA, asigurare CASCO CDW, RCA, rovigneta si kilometraj nelimitat
  Detalii adiționale si răspunsuri

  • Ce include prețul?

   Tarifele afișate includ kilometraj nelimitat, asigurare RCA, rovigneta, și protecție CDW. După completarea formularului sistemul vă calcula automat suma totală de plată în cazul în care închiriați mașina.

  • Toate mașinile sunt ca regula generală mai noi de 3 ani. Ele sunt dotate cu ABS/AFU și aer condiționat. Desi nu putem garanta 100% motorizarea, ci doar clasa din care face parte mașina, fiind mașini atât de noi consumul de carburant este foarte mic.

  Mai multe întrebări? Vedeți secțiunea întrebări frecvente.

  Volum portbagaj:

  550 litri

  Numar de usi:

  4/5

  Transmisie:

  Manuală

  Dacă vă plac mașinile practive, vă recomandăm Skoda Rapid. Această mașină este ideală pentru călătorii de lungă durată, având un interior ce denotă rafinament si un confort sporit, dar și un sistem de siguranță pasivă atent proiectat.

  Dacă tot am pomenit de siguranță, producatorul ceh Skoda a gandit noul Rapid ca o masina de familie, entry level fara a face rabat comparativ cu variantele sale consacrate, precum Skoda Octavia.

  Noua Skoda Rapid este spațioasa, beneficiind de senzori de parcare geamuri electrice, cât și de închidere centralizată. Un plus de confort la volan este dat de existența funcției de pilot automat și a computerului de bord, dar și de acționarea electrică a oglinzilor, existența comenzilor rapide la nivelul volanului, sistemului de aer condiționat sau a sistemului audio radio/CD. Masina este stabila, silentioasa, si dispune de suficienta putere pentru greutatea ei. Consumul de carburant este deosebit de scazut, iar masina este recomandata cu precadere traficului urban datorita usurintei cu care poate fi condusa.
  Toate tarifele includ TVA si asigurare CASCO CDW cu exces, si sunt valabile pentru masinile preluate in saptamana in curs. Pentru alte perioade (de exemplu pentru varfurile de sezon sau anul urmator) tarifele pot varia. Completati formularul din dreapta pentru a vedea o oferta concreta de pret in functie de perioada de inchiriere dorita.

  Cere o ofertă

  inchirieri auto toyota Skoda Rapid


  Completează fară obligaţii formularul de mai jos, și îţi vom face o ofertă prin email în maxim 15 minute.

  Comenzi telefonice: 0734 80 43 83
  Avem 500 de mașini mai noi de 3 ani, cu livrare în peste 42 de orașe din România, serviciu NON STOP